Přejít na výpis diskuzí

Zuzana Roithová

OSOBNOST 22.10.2010 
6 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • všechno nejlepší k narozeninám! *4*
  • Jak asi šuká...
  • Paní Roitová se v předvolebním boji rozohnila,jako většina našich občanů populistickým-všechno je rozkradeno.
    Podobné nářky přecházím mlčky a pomyslím si své.V případě,paní Roitové musím reagovat.Pokud začne mluvit o kradení,musí začat od socializace a vyvlastňování komunisty po roce 1948.Privatizace po něžné revoluci bylo rozdávání a prodej majetku státu,což opak privatizace.To první zařídili zákonodárci námi zvoleni,to druhé rovněž.
    Momentálně jsou největší rozkrádači státních majetků úředníci a poslanci- přerozdělovači v EU,mezi nimiž je i paní Roitová z vysokými platy a nulovou odpovědnosti.U koryt žerou stejně jak se říká napříč politickým spektrem. *12*
  • Nerozumím dvěma věcem:
    1. Dnes v Hydeparku sdělila dr.Roithova, že jí emigrovala matka a ona nakonec jako patnáctiletá raději zůstala v ČSSR u babičky. Tážu se tedy, jak je možné, že ji posléze nechali zlí komunisté vystudovat medicínu, když byla její vlastní matka emigrantka? Vždyť všichni tady tak trpěli pod komunistickým jhem, proč teda netrpěla Roithova?
    2. Proč se dr.Roithova vůbec zmiňuje o "svých" pacientech, když se stačí prokousat jejím životopisem, aby člověk zjistil, že té medicímě, kterou ji nechali zlí komouši vystudovat, zrovna moc nedala. I tu svoji druhou atestaci dělala v době, kdy už seděla v ředitelské sesli na Vinohradech. A pak už jen politika, politika, politika. Tak taková doktorka medicíny se našemu státu opravdu nevyplatí. Ne, že by byla mezi politiky sama, ono se vůbec zdá, že mnohým doktorům medicína moc nevoní a ani nevzpomenou na slova Hippokratovy přísahy. Zato budou plkat o "přísaze" členů KSČ, kterou se zavázal kdejaký současný politik. Ono paní doktorko, jak je zřejmé, přísaha sem, přísaha tam, hlavně, že máme korýtko!
    • A vy byste chtěl/a, aby naši politiku řídili (neříkám, že třeba neřídí) lidi, které o dané situaci nic nevědí?? Podle mě by například ministr zdravotnictví měl být doktor, protože o tom něco ví. Ví, jak to v nemocnicích chodí, co lze a co ne. Ministerstvo dělá stále nějaké změny např. ve zdravotnictví či školství, ale vůbec nic o tom neví. To co vymýšlí jsou naprosté hovadiny. Jako studentka zdravotnické školy o tom něco vím. Takže si myslím, že to, že je paní Roithová lékařka, je pro nás velikým přínosem.
      Paní Roithtové držím palce a ze srdce přeji hodně štěstí.
  • Lidovci byli součástí narodní fronty a měki v parlamentu své poslance. Když se schvaloval ve zkráceném řízení pendrekový zákon, tak neměli potřebu odejít na toaletu. Vždyť mezi nimi a komunistickými poslanci nebyl rozdíl . Každé rozumné dítě cítilo konec . To již řádil Gorbačev.Jaký byl váš pohled a přístup? Demokracie je i objektivita a měřeení stejným metrem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit