Přejít na výpis diskuzí

Vlastimil Harapes

OSOBNOST 31.12.2006 
36 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mistře přeji Vám vše nejlepší k narozeninám líbíte se mi jako herec a též i jako baletní mistr,jste velice talentovaný a přitom jako člověk vynikající.
  • Viděla jsem jeho baletní DVD a je to skutečně MISTR baletu!!!
    • Pane Harapesi, víte že sloužíte ŠMEJDUM. To jsou přesně oni kteří s Vaší fotkou a doporučením nabízí omega 3. Předtím to dělala doktorka Cajthamlová, zkusil jsem si vzít jedno zkušební balení a skončilo to u české obch. inspekce. Jsou to lotři a hajzli, jděte od toho. Vy to přece nepotřebujete.
  • Všechno nejlepší k vašim narozeninám! *3* *4*
  • Vždy jsem si Vás vážil jako velkého umělce a charakter ale vyhrožovat velmi staré p.Fiálové že jí zmlátíte když jen řekla co celý národ dávno ví je ubohé myslím že jste zklamal svým agresivním chováním spoustu lidí škoda *7* a příště raději nelezte do pořadu kde hrozí odhalení Vašeho soukromí děkují...
  • Pana Harapese,jsem měla vždy ráda-byl to vynikající tanečník.A sbírá staré žehličky.Kolik jich již máte ? Zdraví MV
  • Vše nej k narozkám.

    Vše nej k narozkám přeje souznitel v dnu narození Hanky Kamil
  • 12meggy12

    Přání

    Dobrý den,
    jen Vám chci touto cestou popřát vše nej k Vašemu dnešnímu svátku.. *4*
  • Narozeniny.

    K zítřejším narozeninám vše nej a hodně zdraví přeje Kamil soznitel v dnu narození Haničky-písničky. Moc si to užijte. Kamil *4* *4* *4*
  • vzpominam a posilam

    Vlastiku, vzhledem k tomu, ze na tebe nemam e-mail adresu posilam touto cestou hezkou vzpominku na leta skolni i divadelni.
    Nezastiram, ze to, co najdes na dole uvedenem odkazu dalo impuls k tomu, abych se prave dnes a hned po shlednuti videa ozvala.
    Rada se s tebou nekdy sejdu a snad mi tom uz konecne vyjde zajit na nektery z koncertu Bona Fide, ktery treba budu i organisovat spolecne se Sukacem. Tak a ted - preji hezke dny a budu se tesit na par slov po founu nebo mailu.
    Stale te obdivujici muzikantska Liduska"houslickova"
    http://www.so nnyradio.com/swanlake_0001.swf
  • Dnes jsem se setkal s Vlastimilem.

    Dnes jsem se setkal úplně náhodou s Vlastimilem Harapesem v Ústí nad Labem. Má dnes vystoupení baletu v severočeském divadle. Rád jsem si s ním popovídal, ale byl jsem v práci v montérkách a on právě přijel vlakem Eurocity z Prahy. Ukazoval jsem mu občanku, že jsem souznitel jeho bývalé ženy Haničky Zagorové v dnu narození. Chvíli jsme si povídali a pak si podali ruce a já šel vynášet koše. Když by mi to ráno někdo řekl, že se s ním setkám v montérkách a budu si s ním povídat, tak si budu myslet, že ten člověk je cvok. Zdraví Kamil z Ústí nad Labem. Fanoušek Haničky. *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit