Přejít na výpis diskuzí

Vlasta Parkanová

OSOBNOST 3.3.2011 
6 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paní Parkanová nedáváte mě za nucenou vojenskou službu v Litoměřicích ani důchod a vy jste byla armadní velitelkou za svaté lidovce od té doby je už manželka Babiše milionářkou ze stejneho m+sta v čechách tak jste oškubaly Moraváka nejsem spokejen s porušováním lidských práv v české republice.nebyla to práce vojenského číšníka to rozhodně ne byla to dřina polních cvičení nesmylnosti velení z Tábora a nedávali jste ani volna,když jsem měl volno tak jsem si vylezl na střechu a lehnul si tam,aby jsem měl klid od mazáků i od lampasáků.
    Tak jsem viděl Litoměřice bez rizika z vrchu střechy.
    Prostě nejsem spokojen s kapitalismem a nejsme spokojen stituly JUDR osvb co nedělají fyzicky a myslí si že dřina se dá vydržet,nejsem spokojen s politikou kapitalistů,nejsem spokojen s Evropskou Unijí jen samé materiální hodnoty aut si kupujete za dražší ceny jak nějaké blbé tatry z Kopřivnice a kdo soudí vás,že si kupujete Mercedesy a BMV?


    Brachtl Antonín Hrádek na vLárské dráze proti Evropské Uniji i proti JUDR a proti lampasákům armády
  • Větši k..da v politice nebyla. Jdi prodávat radši zeleninu p..o!
  • Podprůměrnou zpěvačku ukryli, aby ji národ nelynčoval.Špatně se určitě nemá, Je vyplácena z rizikového fondu vlády, jako spousta jakoby úspěšných před ní.
  • Vlasta Parkanova?jo asi pred mesicem sem ji potkal v Tabore v Tescu stala proti me a brala housky tak sem se podival schvalne do jejiho kosiku a nechapal sem mela tam asi 5 druhu zbozi se zlutou nalepkou slevy...potraviny no asi ma chudinka malo penez ze musi kupovat skoro prosly veci.Asi je setriva no ale k veci.Nechapu jak mohla delat ministryni obrany a celkove tomu nerozumim jak ji mohl nekdo volit.
  • Jak může dělat ministra obrany žena(Parkanová),nebo nevoják(Vondra).Problematice nerozumí a jako "manažeři" jsou také nuly.
    • Být nulou či jak říkáte tzv. "manažerem" je nutnou podmínkou pro vykoná-
      vání jakékoliv vyšší funkce.Čím vyšší funkce, tím větší diletant.To je
      nezbytnost,protože oni nic neřídí,jsou to loutky,které někdo vede tak,
      jak se mu to hodí do krámu.Parkanová,Vondra,Kalousek atd.,jsou toho živoucím důkazem a ani nechtějte slyšet Parkanová studovala.Konečně
      všihni vidíme jak se provozní chemik z"Mitasky" stal nejlepším ministrem financí.A jeho studie,to je jak z pohádky.Z učně ,provozního
      chemika ,díky vzornému přednesu budovatelských básní ,ministr financí.
      Však to sám dokazuje,když se napije a v parlamentě zapomene kde je
      a znovu začne přednášet.To jsme mohli všichni vidět v televizním přenosu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit