Přejít na výpis diskuzí

Vlasta Korec

OSOBNOST 5.10.2007 
104 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak koukám po 14ti dnech, že už nikdo nekouká. Celou tajenku jsem neviděla, ale "vnoříme se do čtení tajenky" mi stačilo. Vnořili a rychle vynořili, protože chybělo jedno písmeno. Drama do poslední chvíle! Výherkyně měla 23000 a něco málo bodů, poražená asi 1300. Opravdu drama.
    Tak za 14 dní. Mějte se.
    Paní Anička už to taky vzdala?
    • Ahoj Išo,
      já jsem byla v lázních. Dnes jsem se vrátila a hned jsem koukala na tajenku. Doufala jsem, že ji třeba již moderuje někdo jiný. Bohužel ne.
      Ten kecal Korec opět nezklamal. Je hrozný. Nechápu, proč ho nevymění. Také si vymýšlí a vadí mi, jak je neklidný. Nedokáže v klidu stát a hovořit. Dnes opět pronesl jeho blábol, papírový favorit. Štve mě. Mějte se moc hezky.

      Anička
  • Dnes pan Kořen opět posunul možnosti, jak se vyjadřovat při moderování televizní soutěže - prohlásil: "Nebudeme stahovat kalhoty..." :-OOOOO
  • Tak jsem se včera podívala na Tajenku, jestli nastalo nějaké zlepšení ve výkonu moderátora. Ne, ne. S pohledem upřeným do kamery výherci sdělil: "Vaše výhra + 50% činí..., vaše výhra... " Proč se nedívá na výherce? Vadí mi to. V rádiu ať se třeba šťourá v nose, to není vidět. *15*
  • Dnes Korec opět perlil. On není nejhorší moderátor v naší republice, ale v celé Evropě.
    Řekl například :
    Já to udělám s dobrým koncem.
    Když výherce volil číslo, kde bude nějaká výhra, tak ten kecal řekl:
    bankrot ten byl na nule.
    Je tam pouze 5 možností a to od 1 po 5.

    Opravdu je ubohý a trapný. Kdy ho už z pořadu odstraní ?
    Ať jde do varieté nebo do cirkusu. Tam uspěje.
    • Zdravím, Aničko,
      včera jsem to také "dala". Při větě "Bijec české tajenky" - pán měl díky risku v obou částech 0, jsem to chtěla přepnout, ale když mu pan Korec k této nule gratuloval, jsem vydržela. Těšila jsem se na další perly. A s tím, že neudrží oční kontakt a stále zírá do kamery, i když oslovuje soutěžícího, to už jiné nebude.
      Hezký víkend
      Iša
  • Dnes opět pan Korec mluvil k soutěžícímu, ale díval se do kamery. Je to neslušné. Také je hodně neklidný. Už by ho skutečně měl nahradit kvalitnější moderátor.
  • korec je ukecaný moderátor,který jen zesměšňuje soutěžící.Všecho ví,všude byl a všechno viděl.Ubožák mrňavej.
    • Za výšku člověk nemůže, ale jinak úžasný komentář.
  • Naposled jsem se dívala 11.4. a psala 16.4. Dnes jsem to nevydržela a podívala se. Na první dvojici a hajdy jinam - ke knize. Úroveň stále na úrovni! Pan soutěžící " B jako Barbora " - tadadam. Pan moderátor " Cha, cha.Už bylo". Já "Nebylo". Opravdu nebylo, v ten okamžik, ani v celé tajence. Tak jsem to vypla. Tváří se stále stejně, stále dělá důležitého, dělá "srandu a pana Čecha". A teď už i pana Plachtu - "No to je velká krása".
  • Dnes moderátor zase příšerně přeháněl, když řekl.
    Že bychom si úplně rvali srdce z hrudi. On fakt již neví, co plácat a plácat. Ať už konečně odejde. Je hrozný.
    • Dobrý den, Aničko,
      ten sám od sebe neodejde, už jsem to vzdala. Od středy se nedívám, nestojí mi to za ztracený čas. Na diskuzi se občas podívám. Třeba budu někdy mile překvapená změnou moderátora. Mějte se hezky.
      • Dobrý den Išo,

        já se dívám na soutěžní pořady každý den, protože soutěžím také, a tak si trénuji mozek. Pan Korec je ale nejhorší moderátor v TV pořadech. Něco tak trapného a nemožného jsem nikdy za můj pokročilý věk ještě nezažila. Myslím si, že by pořad dokázal lépe moderovat i žáček ZŠ. Má asi opravdu velkou protekci. Každý jiný by již dávno skončil.
        • Dobrý den, Aničko,
          chystáte se soutěžit v ČT? Já bych se přihlásila, ale musel by ji uvádět kdokoliv jiný. Kdokoliv. Tohoto pána bych opravdu nedala.
          Hezký víkend.
          • Já bych to také ráda vyzkoušela. Moderátora Korce bych ale stále napomínala a komentovala ty jeho nemožné řeči. A klidně mu před kamerou řekla, co si o něm myslím. Za rámeček by si to nedal. To by mi ale asi neprošlo.
        • Hezký den, včera byla u mne kamarádka, omylem prý viděla Tajenku a hrozně se divila, co prý je to za člověka, který ji uvádí. Mlel prý takové nesmysly, že to bylo k nekoukání. Nevím, neviděla jsem. Jediné co mi řekla, že soutěžící řekl L jako Lída, ale to prý tajenka neobsahovala a ten pán se smíchem posměváčka řekl, že L už bylo. Ale to my známe, že?
          Tak se mějte hezky a krásný víkend.
          Také už mám pokročilý věk *1* *3*
  • Dnes se pan Korec opět předvedl, když řekl.
    Budeme fungovat na další soutěžní otázce. To by nemohl vyslovit ani nej nej??? člověk.
    Také lže. Soutěžící dohádala a on jí řekl. Řekla jste si, mám to za sebou. Soutěžící ovšem mlčela.
    Už ho prosím nahraďte někým inteligentnějším.
    Celý pořad snižuje na úroveň, no raději to nedořeknu,
    • Vadí mi, mimo jiné, že mluví k soutěžícím, oslovuje je, ale dívá se do kamer. Je to nevychované a neslušné. Pokud na někoho mluvím, oslovuji ho, dívám se mu do očí nebo alespoň jeho směrem.
      Zdravím Aničku.
      • I já zdravím a přeji hezký den a vlastně krásné celé jarní období.
        Pan Korec je opravdu to nejhorší, co se může jako moderátor objevovat na TV.
  • Mohl by někdo tomu pánovi vysvětlit, jak se vyslovují jména cizích herců, zpěváků, spisovatelů, dramatiků........ Nebo ať mu to do závorky napíší foneticky. Tak to prý dělají na konkurenční televizi. Pro jistotu.
    Jeho výslovnost mi rve uši, zvlášť když nedávno tato herečka byla tématem v Tajence. Přečetl to stejně blbě. *4*
    • Není co vysvětlovat někomu, kdo nemá nejmenší vlohy pro moderování. Ani ta nápověda by mu nepomohla. On by měl vystupovat někde v cirkuse.
      Na moderování tajenky nemá.
    • Ještě k dnešku: pogratuloval panu Petrovi k BANKROTU, který byl na políčku, které si zvolil jako vítěz - úžasné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit