Přejít na výpis diskuzí

Vladimír Drha

OSOBNOST 21.8.2008 
5 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážený pane režisére, bohužel jsem film " Anglické jahody " zatím neviděla , ale poslouchala jsem dnes na TV "Kino SVĚT " rozhovory o natáčení tohoto filmu. Jednak je perfektní doprovodná píseň T. Kluse , ale ráda bych se jen vyjádřila k vašim pochybnostem o pochopení soucitného pohledu na mladé ruské vojáky, kteří k nám přijeli osudného dne. Jsem také nar. 1944 , a naprosto s vámi souhlasím , s manželem jsme po pův. šoku šli s ostatními lidmi po příjezdu tanků( v Příbrami )
    diskutovat s nimi ve snaze jim vysvětlit , že se u nás v republice " nic " neděje , ale byli jsme šokováni - kluci byli snad patnáctiletí , vyděšení , plni strachu , nevěděli vůbec kde jsou a neustále opakovali, že jsou tu pro potlačení povstání či revoluce. Bylo nám do pláče za ně !
    Váš názor je správný , na film se určitě ráda podívám.
    Přeji hodně zdraví do N.roku , e.d.
  • Ahoj Vláďo,

    srdečně tě se Zdenou zdravíme a držíme všechny palce, aby příští dny byly pro tebe příjemnější. Přejeme brzké uzdravení nejen my, ale všichni z naší
    krásné Bílé Telče, kteří tě poznali jako báječného člověka.

    Zdena a Otto Svátkovi
  • Vážený pane Drha,přeju Vám brzské uzdravení. Znám Vás osobně. Točil jste v mé kuchyni scénu do filmu Mezek. Moc na to s manželem vzpomínáme. Byl to pro nás velký zážitek vidět vše na vlastní oči. Děkuji Vám za všechny filmy a seriály,ktré jste natočil. Souasně Vám přeji ab jste ještě mnohho filmů vytvořil.
  • Dobrý den pane Drha přeji hodně štěstí a zdraví já vás viděl naposledy když mi bylo asi 12roku no hodně mi o vašich rodicich a babice vypravely rodice chtel bych vas poznat osobně mail krivanekzden@seznam.cz
  • Přání

    Vážený pane Drha
    Přání všechno nejlepší k narozeninám
    a hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit