Přejít na výpis diskuzí

Václav Chaloupek

OSOBNOST 27.7.2012 
6 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jseš zrovna takový blb jako rádoby sochař Netrval. To máme v republice inteligenci.
  • Tak co, do senátu se dostal někdo, kdo si nedokáže vychovat, popřípadě zkrotit mladýho syna, kterej jde bručet na 3 roky. :D Takovej člověk nám má jít příkladem v senátu. No holt co si Plzeň zvolila, to má. *6*
    • Mám též takový pocit, že vstup p. Chaloupka do senátu je dobře předem promyšlený . Co kdyby se mu podařilo - třeba přes známého advokáta jeho odsouzeného syna - zkrátit tříletý trest za přepadení a okradení poslíčka s pizzou. Podle přečtených článků je toto jeho již třetí trest .
      P. Chaloupka st. jsem sice nevolila , ale stejně nesouhlasím . Už jen z výchovného hlediska - "Stejně se ze všeho s pomocí tatínka dostanu "!
  • Dobrý den, dnes jsem viděl na ČT 2 pořad o Vás a Vašich zvířátkách. Nádhera ! Takových lidí jako Vy bychom potřebovali víc !
    Plně musím souhlasit, když jste mluvil o tom, když se v Čechách náhodou ukáží vlci, vzniká davová hysterie. Pokud možno ihned je zastřelit... Taky je mně a nejen mně na zvracení.
    Myslíte, že na Kokořínsku se udrží ?????? Přeji Vám hodně sil a zdraví.
  • Miluji večerníček Madla a Tap a dívám se na to pořád do kola.
    Madla a Tap je velmi hezký večerníček v němž ztracená zvířátka se snaží dostat domů.
  • Pane Chaloupek .....děkuji Vám za krásný večerníček o štěňátkách ....Je mě přes 50let - a zvířátka miluji. Máme fenku jezevčíka Bublinu - perskýho kocoura Garfielda - kočku Laurinku a křečindy Františku a Josefínku ....Vše v malém bytě ...Kdybych měla možnost - měla bych těch miláčků ještě více .....Jejich lásce a věrnosti by se měli lidé učit. Když se ráno probouzím a vidím ty chlupáče kolem sebe, mám hned dobrou náladu. Chápu a obdivuji vaši práci ....Ještě jednou díky .....Anna P.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit