Přejít na výpis diskuzí

Thomas DeLonge

OSOBNOST 8.1.2007 
13 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tom je nejhezčí chlap na světě!!
    Jsem strašně ráda že BLINK jsou zpět. Ale chci aby to bylo jako dřív. Podle mého názoru je Tom hodně ovlivněn tvorbou v AvA, proto nové CD zní uplně odlišně od předešlé tvorby. Ale když mám náladu tak si pustím i AvA a vubec to není špatná tvorba. Ale k Blink mi to prostě nesedí.
  • Je úžasní že jsou Blink zpět, ale chci je zpět se vším všudy!!
  • Tydle názory... Tom DeLonge je už pár roků po pětadvacítce a tak není důvod říkat jestli je jiný nebo jestli je prostě bůh. Tom se změnil, to je pravda, ale to časem všichni, a taky i posluchačská základna Blinků stárne a tak se není čemu divit, že už si Blink jedou trošku něco jiného... Rozhodně mě ale serou kriplové, co si dovolí nadávat na AvA a přitom slyšeli pár písniček... A jestli někdo chce nadávat na +44 ať si poslechne dvě, tři poslední CD Blink. Mark a možná Travis jsou ti co dělají z Blink poslední dobou pop-punk a ne pop-rock... Rada: Berte AvA +44 a nové cédéčka blink-182 jako úplně jinou skupinu a budou se vám líbit.
  • NO coment

    Ahoj lidi Thomas.....Klíčová osoba byl bych rád kdyby se Blink 182 znovu seskupilo a vydalo Nové album. Bylo by to supr. Skupina Angel .....! Se mi nezamlouvá ! Asik mnoho z vás chce spátky BLINK 182 a ne žádné +44 nebo tu ptákovinu ANGELS nebo co to je ;)
    • tohle napíše fanoušek v roce 2011? že doufá, že se Blink znovu seskupí? Tak to mě pos*r *1* *15* *9*
  • =)

    Je to skvělý že se vrátili =) *14*
  • Hello,

    Hello,
    How are you? I saw your profile today at (www.osobnosti.cz)and feel like contacting you.
    I feel we may become matches (tessy_4000kuru@yahoo.com. ) is my contact. Kindly make a contact if you are interested, so that i can send you my picture for you to know who iam meanwhile my name is Tessy. I will appreciate it if you give a good responds.Thanks and remain blessed.
    (Remember the distance,color or age does not matter but love matters alot in life)
    have a nice day.
    your in love tessy kuru.

    Ahoj,
    Jak se máš? Viděla jsem váš profil dnes (www.osobnosti.cz) a pocit, že Vás kontaktovat.
    Cítím se nám může stát zápasy (tessy_4000kuru@yahoo.com.) Je můj kontakt. Laskavě vytvořit kontakt, pokud máte zájem, takže i vy můžete posílat na můj obrázek, abyste věděli, kdo iam mezitím jmenuji se Tessy. I oceníte, pokud budete dávat dobrý responds.Thanks a zůstat požehnal.
    (Vzpomeňte si na dálku, barvy či věku nezáleží, ale láska hodně věcech v životě)
    Hezký den.
    Váš v lásce tessy kuru.
  • *14*

    Všechny, kteří nadávají na současnou Tomovu hubdu bych se rád zeptal: A poslouchali jste vůbec Angels & Airwaves??? *4*
  • Tom je porad skvely

    Ano, je z Toma nekdo "jiny". Tom dospiva, stejne jako kazdy clovek. Je mu pres 30 a je to tatik od rodiny, nemuzeme prece chtit, aby ve svych klipech porad pobihal nahaty a hral si na pubertaka. A jak si ctu prispevky, docela by mne zajimalo jaky je vekovy prumer lidi, kteri zavrhuji AvA a opevuji Blink 182, protoze i ja jsem ve svych -nacti poslouchala Blinky a AvA by mne tehdy prisli susi.
    Mela jsem Toma rada jako zpevaka z Blink, ale svou novou image v Angels & Airwaves me oslovil daleko vice, hudba AvA je mnohem intelektualnejsi, dospelejsi, a hlavne JINA, nez meli Blink. Podle meho nazoru je uzasna a Tomovi urcite hodne sedla, myslim, ze teprve ted dostal prilezitost projevit svuj talent v plne mire.
  • tom

    Taky mě moc mrzí ,jakej je. Je zněj úplně jiná osoba. Prej prohlašuje , že AVA jen skupina jaká kdy byla... Tak to asi (už) nezná Blink 182 nebo nevim... Doufam ,že se kluci jednou udobří... *7*
  • Tom

    Tom bol, je, aj bude najväčšou megastar celosvetovej hudby.............či už bol v Blink 182, Box Car Racer, alebo v Angels and Airwaves............proste on má to čaro inšpirovať veľa ludi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit