Přejít na výpis diskuzí

Thomas Bruch

OSOBNOST 22.9.2014 
4 příspěvky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen si mě zažaluj - já mám esa jak jste mě šikanovali - přečtěte si všechno vážení - jak německý frajírek podniká v čechách - jo teď ti to projde že jsi mě málem zabil - ale i když mě vyhodíš / nebavíš se mě - pan genius pastičky pro zničení člověka - hlavně tajně - jen si mě špehuj / v bezpečí nebuš. Právě jsem rozpoutala vlny proti tobě a nebudou tě mě rádi.
    • Tancuj si, vykroucej se - nelíbíš se a jistě podle vzhledu tě nikdo nebude mít rád. Jo zapůsobil jsi tou tajnou šikanou - schovaný za závěs a počumovat přes malinkou kamerku. Jo já se ti líbím, to je škoda mám jiného. Ten ti ten fraňák napraví - ale to je škoda on mě neposlouchá a neovládám ho. Tak to je teda v pi... pro tebe, ne pro mě. To je škoda, on je také anonym. Já ho neznám - a co ti provede ani nechci vědět pokud se rozhodne.
  • *5* ne *5* žít v utajení a přes kamery konrolovat *5* pozor těžký život
    • Šéfové *16* peklo *16* když někomu tajně v kanceláři či na pohovoru ublíží, že musí být na neschopence a léčit se i přes půl roku a trpět bolestmi, nechtějí dát odškodnění, mlčí a přehlíží / nejen jedna oběť viděla jsem i více obětí *16* patří oni do pekla

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit