Přejít na výpis diskuzí

Robert Pelikán

OSOBNOST 27.11.2015 
14 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsou tady čístky jako před léty.......Komunisti ve vládě,estébáci u moci.Čeho že jste ministr????????????
  • Vystupování a projev tohoto ministra je naprosto zoufalé, nic neví, nic ho nezajímá, votráveně se válí po stole, slovní projev - katastrofa *13*
  • Ministře spravedlnosti,to se ani trochu nestydíte pohledět lidem do očí??????????Vrána -Pelikán, proslavení zloději lidských životů!!!!!!
    Vy jste měl být již v base!!!!!!!!!!Jste jenom šašek a vzorek jistého druhu zboží!!!!!!!!!Ministře nespravedlnosti co na to říká vaše rodina že vychovala takového řitního horolezce?????????
    • Budete koukat na Pelikánovy předky.Jablko nepadlo ani o píď od stromu.HANBA.Doporučuji REFLEX.
      • REFLEX z 1.března.
  • dobry den, pane ministre. Muzete mi poradit,co ma delat clovek propusteny z vezeni bez penez,prace a bydleni. Ma zacit krast a opet se dostat zpet. Asi mu v tomto state nic jineho nezbyde.Zakopnout muze kazdy,ale vas se to asi netyka.
  • Dobrý den p.ministře jak se můžu bránit vůdči exekuci.Sem samoživytelka a mám v péči dva nezletilé syny.Výživné nepobirám sem na hmotné nouzi sem navic nezaměstnana.Přijem mám 8000 i s přispěvkem na bydleni naklady na bydleni 1+1 platim 4000kč něsičně.Dotoho dtrava, léky, škola celkem nám zůstane na měsic cca 1800kč .Nyni my přišel domů exekutor stim že mám dluh u ČSOB 75 000kč.Buď aď dluh ihned zaplatím nebo mi zabavi základni vybaveni bytu a to mám opravdu jen základni vybavení.Nemam ani mikrovlnku nebo podobnou elektroniku.A pak mi dal na výběr že mám hotově zaplatit 25 000kč.a pak přostoupi na splatkoví kalendář.Na rychlo sem si pujčila 2000kč.Stim že mi umožní splátkovi kalendář.Mohu se zeptat jsk se mohu bránit a maji na takové psichycké vydirani nárok.A vo mužu dělat jak se bránit děkuji sem zoufala.
  • Pane ministře Pelikáne.
    Na co je ministerstvo spravedlnosti ???Pokud nic pro šikanu a mstu neudělá.Kde se dovolat.??Neodpovíte !!!Není důvod.!!Nic se nešetří .Zločinci chránění od policie až po ministry.Proč máme v naší zemi snášet špinávé naplaveniny muslimy - a jiné nebezpečné zločince-- Ne-lidi. ???Kdo jste??Kolik migrantů máte doma ,nebo aspoň v okolí.??? Psala jsem Vám ,ale naopak jsem souzená já.!!Albánec co je souzen i ve Švédsku za obchod s drogami je opět volný a ve zločinech pokračuje.Na veřejnosti napadne občana -dokope ,,zraní,pošlape a vyhrožuje zabitím.Ohrožuje paralyzérem a objímá se s policisty. Policisté zastraší svědky ,nic neviděli a nic nesepíšou.Naopak zločince nesmí napomenout. !!!Tato skupina Albánců je chráněná až na ministerstvu.Ministři ,jste špičkou zločinců ,neznáte zákony co je chránit oběť zločinu.???Probuďte se ministři !!! BB
  • Pan ministr prohlásil, že šíření nenávisti proti islámu má být trestné. Já prohlašuji na základě toho svinstva které se nazývá Korán: Islám je rasistické, xenofobní a religiofobní náboženství, které nepatří do evropské kultury. Toto mé tvrzení je skutečností.
  • janigalojz
    Vážené Ministerstvo (Ne)spravedlnosti.
    To, co píšete o České Justici na svých webových stránkách, není nic jiného než oblbování lidí. Skutečné jednání soudců ČR při jejich soudních rozhodováních, se dá přirovnat k rozhodování Československých komunistických soudů, z padesátých let minulého století. Byl jsem odsouzen za něco, co jsem neudělal, přestože policie i soudci měli v rukou „viditelný důkaz“ (záběry z fotopasti), který „jednoznačně vyvracel“ obvinění vznesené vůči mně. Ministrem spravedlnosti JUDr. Pelikánem a úředníky tohoto ministerstva mi bylo oznámeno že, tato moje záležitost se prošetřuje. Dne 6. 10. 2015, byl spisový materiál s předkládací zprávou k mému případu, poslán z Vrchního státního zastupitelství zpět, Ministerstvu spravedlnosti. Do dnešní doby jsem od Ministerstva spravedlnosti, nedostal „vyjádření k mému případu“. Je zřejmé, že „NĚKDO“ nemá vůbec zájem, aby byl můj případ „spravedlivě vyřešen“. Takové „svévolné jednání orgánů činných v trestním řízení“ vypovídá o tom, že ČR rozhodně není právním státem, jak se snažíte přesvědčovat občany ČR a to nejenom na těchto vašich stránkách. „Protiprávním a nespravedlivým jednáním soudů, nutíte lidi, aby brali spravedlnost do svých rukou“.
    Alojz Janiga
    Chrudim
    • Komunistické zločiny pokračují. Nevím, proč byla odsouzena komunistická prokurátorka, když je to dnes ještě horší. Bývalá advokátní kancelář ministra Pelikána si účtuje za vyplnění předtištěného formuláře 35000,- a nic pro vás neudělá. Ale umí prodat jeho jméno. Dědickou daň ve výši 7% jsme státu odvést museli, ale dodnes nesmíme pozemky užívat. Nadále je bezplatně užívají obecní úřady a komunistická zemědělská družstva, my musíme ročně platit daň z nemovitosti. Takové zlodějny nedokázali ani komouši.
  • Další kokott do řady!
  • Souhlas!Jen mě fascinuje,že nikde nejde hlasovat nelíbí,pouze líbí!To je taky na palici!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit