Přejít na výpis diskuzí

Radoslav Banga

OSOBNOST 14.4.2007 
36 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pokud zjistím kontakt na p.Aleše Rozsívala, tak mu pošlu 1000 kč na tu pokutu.(víc nemohu). věřím, že policie si přiznání vynutila.
  • Banga je super
  • Ortel je máčo já bych taky odešel ze sálu
  • Na krucifiksu je též lebka: Ježíš byl podle evangelií ukřižován na pahorku zvaném Golgota, což v překladu znamená lebka, proto se na křížích můžeme často setkat se stylizovanou lebkou. Zobrazení ukřižovaného Ježíše. Kříže s korpusem se často označují jako krucifixy.
    Banga je pouhý nevzdělanec a hlupák.Lebku s hnáty používali i daleko před druhou světovou válkou i jiné armády světa, včetně jednotky československých legionářů v Rusku. Ale lebku s hnáty používalo ve 30. letech dokonce i jedna z letek britského letectva RAF, které jen pár let poté svádělo krvavé hrdinské boje s nacistickým režimem. Dnes je lebka na symbolice i některých útvarů současné Armády ČR i Policie ČR. A hlavně, na medaili Evropské unie pro lidská práva není vůbec v souvislosti s jakoukoliv armádou nebo režimem, ale jako symbol smrti a utrpení, čímž lebka symbolizuje naprosto výstižně právě onen terorismus. A aby bylo toto zlo na medaili správně pochopeno, je celá lebka s hnáty obtočena - uvězněna do ostnatého drátu, aby již nemohlo škodit. Takže poselství přední strany medaile je jasné už v symbolice - zabránit zlu. Pro nechápavé symboliky je to ještě kolem lebky napsáno slovy: Za boj proti terorismu.
  • Vážený pane Radku,
    vaše vystoupení na předávání cen "Zlatý slavík" ohledně skupiny ORTEL považuji za vzor občanské statečnosti,a skutečného lidství.Jste vzorem pro mladé i starší občany ČR.
    Děkuji VÁM-jste pro mě zdroj inspirace i vzor.
    S úctou Josef Kočí-Ústí nad Labem
    • JOSEFE souhlasím
    • A to jste ještě neslyšel Bangův hit Černá kronika, který je volně k zhlédnutí, tudíž také pro všechny generace. To budete teprve obohacen tímto vzorem a příkladem pro všechny.
    • Poslechněte si to a změníte názor:
      https://www.youtube.com/watch?v=b5rdBQpt__4
  • ahoj radku moc se mi rosvitilo v hlave když si dneska byl u nas ve skole v dolnim bousove a chtela bych ti moc podekovat *3*
  • Ahoj,
    jmenuji se Nela Sikorová, je mi 12 let a Radoslav Banga měl u nás v Jablunkově přednášku a velmi bych mu chtěla poděkovat, protože díky němu se mi v hlavě rozsvítilo. Mí spolužáci se mi posmívali a říkali mi meloune, protože jsem tlustá a teď jsem ještě k tomu přišla na to, že ta osoba, která se vydává za mou nejlepší kamarádku je nejhorší člověk na světě, celou dobu mi jen lhala, nadávala atd... Mám sen stát se zpěvačkou a kvůli Radkovi jsem si dodala odvahu. A uvědomila jsem si, ře kolem mě jsou i dobří kamarádi, kteří mě chtějí podpořit. *3* *3* *3* *3*
  • Podle mě ,ten kdo rozlišuje lidské bytosti posle barvy pleti NEMŮŽE být zcela normální. Proboha vždyť jsme všichni ÚPLNĚ Stejní.Nehledě nato - žít všichní ve stejných klimatyckých podmínkách tak jsme zachvíli uplně všichni ČERNÝ JAK BOTY *5* .To by bylo fajn aspoň by ste neřešili takový HOVADINY .Víte co poslecněte si Syndrom Snopp z 98roku třeba se vám rozsvítí *3* Já je tenkrát poslouchala a HODNĚ MI TO DALO.Zdarec *16* .
  • Ahoj Rado,citala som niektore Tvoje postrehy o spankovej obrne,napis mi,mozno si obidvaja rozsirime obzory.Moj mail:zeby1@post.sk
  • korel2

    vypadá trochu

    jako Dan Balan..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit