Přejít na výpis diskuzí

Radim Jančura

OSOBNOST 31.12.2006 
32 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • p. Jančura a jeho služby se velmi zhoršily, dříve prima, dnes zvyšuje ceny a mě jednou ujel jejich vlak a když jsem chtěla jet dalším, tak jsem se dozvěděla, že již mi neplatí lístek, ale musím si koupit nový -- takhle se bohatne, je to ale bezohledné
    • To je ovšem Váš problém, že Vám ujel vlak. Proč byste měla jet dalším spojem zadarmo? Když nepřijdete do divadla na zaplacené představení, taky si příští den nesednete někomu na klín.
  • Dobrý den. Měla jsem radost,že jsem měla dobrý spoj z Brna do Mostu a zpět. Ale dočetla jsem se, že autobus z Mostu bude končit v Dejvicích a do Mostu budu muset jet do Dejvic. Tím pádem musím použít metro, což jako invalidovi nevyhovuje. Moc mě to mrzí. Budu muset hledat jiný spoj, který
    mi bude vyhovovat. *9*
  • Pan Jančura není žádný superhrdina ani Mirek Dušín, jediné co se mu podařilo je vyplnit mezeru na trhu a z toho profitovat. Osobní zkušenost mě přesvědčila, že tomuto pánovi nejde o žádné hlubší cíle než je jeho vlastní zisk a pohodlí.
    Na tom by nebylo nic špatného, pokud by se veřejně neprezentoval jinak. Rád poukazuje na chyby ostatních, ale pouze ve snaze se zviditelnit. Svoje manažerské chyby nekomentuje. Přestože na svých stránkách nabádá veřejnost k dotazům, tak se neumí ke konkrétním problémům postavit čelem a neodpovídá na ně. Proto přejme tomuto pánovi jeho úspěchy, ale neopěvujme jej a nevěřme tomu, že jeho zájmy se upírají také jiným směrem než je jeho osobní prospěch.
  • Pane Jančura,supr počin s reklamním letákem pana Haška ,konečně pravdivá předvolební reklama
  • Pane Jančura BRAVO,billboard s Haškem naprosto pravdivý a trefný. Je potřeba tohoto přepracovaného politika nechat odpočívat někde u soustruhu. Tam může dokázat svoje kvality, Haška odříznout od koryta(ryt) !!!
  • Měla jsem možnost jet do Regio Jetem pana Jančury z Ostravy do Prahy a zpět. S jízdou , nabízeným komfortem, cenou jízdenky jsem byla velmi spokojen. Panu Jančurovi držím pěsti v podnikání. Je to podnikavý člověk . Je to podnikatel, nikoliv zloděj. Jen kdyby bylo takových víc.
    • Je to fakt že je super obchodník a zda se že je podstivý ... tak proč proboha se kamarádí a podporuje takový zmetek jako Babiš?????
  • Občanka má plnou pravdu. Jančura je cychytralej a nečestnej hamižnej podnikatel,tak jako oni a chce se dostat co nejvýš...
    • Občanko a Občanko2 nemáte problém se závistí? Jestliže někdo odrovná konkurenci kvalitnější a levnější službou, nejde o hamižnictví. Nenapadlo vás, že hamižní jsou ti, co stejnou službu v mizerné kvalitě poskytují za vyšší ceny? Potřebovali bychom více takových šikovných podnikatelů, aby v ČR konečně vznikla konkurence. Zatím tu vládnou "dohody proti zákazníkům" za účelem zisku - to jsou hamižníci! Potraviny - dražší než v SRN a s jedy, pohonné hmoty opět dražší než v SRN, drogerie bez účinků a dražší než v SRN, elektronika II. jakosti v cenách I. jakosti v SRN, taxikáři s nehoráznými cenami......
  • Občanka...s takovýmto přístupem a názorem na život asi nemůžete čekat nic dobrého. Podle vašich slov to vidím tak, že taky určitě okrádáte své okolí a všem jenom škodíte :-) jsou i růže mezi trním...ale to je klasické čecháčství...závist a nepřejícnost.
  • Sledují vývoj osobnosti pana Radima Jančury v oblasti podnikání a považují ho za seriozního a úspěšného podnikatele. Zvlásť oceňují jeho kritický a velice objektívní článek "Zkazili jste nám Česko,milí politici", v časopisu Hospodářské komory červenec-srpen 2012,který vystižně mapuje dnešní situaci v myšlení lidí, kteří se snaží podnikat a osobně se úspěšně realizovat, ale jejích sny se nenaplňijí zásluhou neodpovědného přístupu politiků a státního aparátu.
    • Naprosto s Vámi souhlasím...Jana
  • Mohu se zeptat, odkud tak stoprocentně všichni víte, že Jančura podnikal a podniká čestně, bez kmotrů a tunelů ? Nebuďte naivní, jeho kritika současných politiků, hlavně Kalouska ho po volbách doslova vynese do politiky. I tak muhse dělá reklama.
    • Trošku znám jeho rodinu a jsou to velice slušní lidé.Myslím si , že poctivý člověk ať podniká nebo ne , zůstane poctivým . Lump zůstane lumpem v jakémkoliv režimu a prostředí.Já sám znám několik lidí , kteří jsou bohatí podnikatelé a zůstali slušní a skromní. Pravdou je , že takových je strašně málo.
    • ...s takovýmto přístupem a názorem na život asi nemůžete čekat nic dobrého. Podle vašich slov to vidím tak, že taky určitě okrádáte své okolí a všem jenom škodíte :-) jsou i růže mezi trním...ale to je klasické čecháčství...závist a nepřejícnost.
      • občanka prašivá...lidé jako vy mi pěkně pijou krev. Co jste dokázala čestně vy?? smrdíte v práci a máte kulový? supr :-) nebo dejte www odkaz na vaši čestnou firmu. Určitě se spousta lidí ráda podívá :-)
    • To je opet nazor cloveka, ktery zije v predstave o ktere pise - tunely a seda eminence v pozadi.
      Takto je to bohuzel v CR zazite. Lide si takovy nazor osvojili, protoze k tomu meli duvod. Takhle to totiz bylo. Drive bez sede eminence nic VELKEHO clovek nevybudoval.
      Ale uz by si lide meli zvyknout na to, ze to jde i bez te tzv. Sede eminence. To add1.
      A add2: Prestante uz zavidet lidem, kteri neco dokazali. Dokazte to take, treba jen sobe. Dnes tu moznost mate.
      (Mate bud vysledky, nebo vymluvy).
    • Myslel jsem, že toto se může stát jen v komentářích na seznamu. Opět je tu zatáhnuta politika a opět, když umí někdo vydělat peníze, tak to má nakradený a vše vybudovaný pomocí podvodů. Závist vůči bohatým a úspěšným nezná meze. Už se všichni smiřte s tím, že existují i lidé (a je jich hodně), kteří něco umí a mají nějaké plány, a svou pílí a věnovaným časem z těchto plánů jsou schopni vybudovat velké úspěšné firmy. Jediné co udělali, bylo to, že si nevybrali práci typu - nějak odkroutit 8 hodin a potom rychle dom nebo do hospody. Tito úspěšní podnikatelé se vzdali volného času a jsou schopni pracovat až 16 hodin denně (někteří i více). Jenže on už každej jen vidí ty prachy, dovolený, auta, domy,... Jenže oni na začátku podnikání nejezdili na dovolený, neměli volný víkendy,neměli baráky,... Oni nemohli, museli pracovat - budovat firmu (16 hodin denně včetně víkendů třeba 10 let i více) a investovat místo stavění baráků. To odříkání, co je za těma prachama, dovolenýma, autama, barákama,.. to zvládne jen málo lidí. Taky si uvědomte, že tito úspěšní lidé vám i ostatním poskytují práci.
      • Podnikám, sice v drobném, ale máš naprostou pravdu. S debily, sedícími na podpoře u PC a zavistivě bušíc do kláves nemá cenu diskutovat.Přžeji hodně zdaru. I.B.
      • Dokonalé Sašo. Je príma , že jsou i normální lidé. A je jich tu více. Viz příspěvky paní občance. Z tohohle mám radost a je příjemné číst, že to někdo vidí i jinak než závistivýma a nepřejícíma očima. Super!
    • tady se ale nebavíme o populistickém podnikateli, viz Okamura
      tento člověk má úplně jiné hodnoty a cíle
    • A jak víte že to tak není ??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit