Přejít na výpis diskuzí

Petr Hannig

OSOBNOST 28.11.2017 
3 příspěvky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pana Hanniga uznávám jakožto hudebníka producenta atd atd  ....... akorát se mi nelíbí že spolupracuje se zlým človekem Adamem B Bartošem. Již párkrát psal na svém blogu ýže ho hodne lidí varovalo pred Adamem B Bartošem. jako to je jeho soukromá vec, že s ním spolupracuje. Hanniga se totiž nebojím, je to dobrý človek, ale Adama Bartoše se bojím. Xmrti 

  • Výčepní...
  • Petr Hannig sám sebe označuje za "bojovníka" za "absolutní" svobodu slova (např. v případě "práva" vyhrožovat názorovým odpůrcům smrtí, kterého se dopustil Adam Bartoš z neonacistické Národní demokracie, jinak jednička na kandidátce Hannigovy Strany zdravého rozumu v ústeckém kraji, více viz https://www.youtube.com/watch?v=9IBx6d6_tmI - v části mezi 28:00 - 29:30 Hannigův politický partner Adam B. Bartoš nenávistně vyhrožuje, že "příště už ta oprátka nebude jen symbolická").
    Čili pan Hannig sám sebe označuje za "BOJOVNÍKA" za "ABSOLUTNÍ" SVOBODU SLOVA, ale v diskusích pod svými novějšími blogy na iDnes https://hannig.blog.idnes.cz/ diskuse zcela ZAKÁZAL - a pod těmi staršími blogy jemu nepohodlné diskusní příspěvky brutálně mazal. Opravdu se pan Hannig domnívá, že ve světle těchto skutečností není za toho nejhoršího pokrytce?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit