Přejít na výpis diskuzí

Pavel Šalitroš

OSOBNOST 19.2.2021 
3 příspěvky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lynette

    Zaujalo mne video s kulturistou Filipem Grznárem /čímž ho na dálku pozdravuji, jsem jeho bývalá spolužačka a sousedka ze školní lavice - jen v jednom šk. roce, pak se odstěhoval do Holýšova/ a samozřejmě, na první poslech, pohled působí jako velmi kontroverzní bytost, nicméně když mluví tzv. normálně, s jeho názory se vesměs shoduji. A pravdu má i v tom, že vulgarismy obecně používají více lidé s vyšší inteligencí /i já to četla nedávno/ a ukažte mi člověka, který sprostě vůbec nemluví! Odsuzovat ho, no myslím, že se jen ventiluje /možná je to nějaká dlouhodobá psych. porucha u něho, nevím, třeba jako důsledek výchovy z dětství a dospívání/. Nejsem jeho fanynka a sport, kterému se věnuje mě nikdy nezajímal. Filipa jsem naposledy viděla ani nepamatuji, nicméně to byl tehdy velmi malý, drobný, tichý, dá se říci až introvertní a celkem inteligentní modrooký kluk s blond vlasy. Nepamatuji si, že by to byl rváč a vyhledával cíleně konflikty. Tehdy nevynikal nijak ani vulgárními výrazy narozdíl od mnoha jiných. A co se týče mě, nikdy mi nic neudělal špatného, právě naopak. Sedět s ním v lavici byla velká pohoda, což nemohu říci o mnohých svých jiných spolužácích. Takže Pavle - neodsuzuj a nikoho neposuzuj /ani toho Filipa/, to totiž k pokornému duchu nepatří /a ty se za pokorného člověka zrovna považuješ/. Od toho je tu někdo jiný /Vyšší síla/, ne ty ani jiný člověk/duše. Všichni tu totiž máme máslo na hlavě a  všichni jsme tu ,,černobílí".  Filipovi držím palce.

    • Myslím, že Pavel nikoho neodsuzuje a rozhovor má opravdu hloubku. Nejspíše jste to pochopila povrchněji. Video jsem také viděl.

      • lynette

        Ano, má hloubku, proto jsem ho shlédla i já celé. Povrchní nejsem, myslím že jsem hloubavá až dost a mám velice spolehlivý radar na lidi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit