Přejít na výpis diskuzí

Pavel Blažek

OSOBNOST 16.1.2013 
8 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blažku,vy si opravdu myslíte že vámněkdo bude věřit závěr vaší vyšetřovací komise.Ty vaše kecy vám nevěří ani největší pomatenec.Prostě měli strach z Šlachty,že by skončili jako Ratt nebo chudáček oušlapek Nečas.A ty vaše moudra si nechte na doma.... *11* *1* *2*
  • P.Blažku,vy jste teda dáreček.Copak už v ODS nemají nikoho při smyslech a sebereflekcí.Němcová-no sbohem rozume,Kuba-další syčák bez charakteru,ODS-organizace deviantních syčáků.Rozpusťte ten spolek.Já jen doufám že si v příštích volbách ani neškrtnete.Vy to máte historicky dané,s tím bordelem začal Klaus,který se třikrát neúspěšně pokoušel za totality o vstup do KSČ,už i komunisté věděli co je to za všiváka,kterých je ODS přeplněná.Vy už můžete s topkou tak maximálně do televizní schow,ale vy už nejste bohužel ani k smíchu ale k pláči.Je mi váš líto.Zamyslete se a vyměnte mediální manažery jinak dopadne velmi špatně,pokud to ještě ovšem nějak napravit jde.Čest práci soudruzi.
  • Skopnout tu KUND* ze schodů.
  • V Brně má přezdívku don Pablo.
  • NEFANDÍM ODS-ákům ani dalším politikářům takového formátu.Víte kolik je v tomto státě pijavic podobného ražení?Zbavit se téhle nehoráznosti v rychlosti a najednou by chtělo malý nukleární výbuch.Ten se ale nekoná,takže se tady můžeme jen duševně vypšoukat a tím také všechno skončí.Nejsme v Bulharsku.Bohužel.
  • Návod jak vydělat pořádný prachy
    Blažek - Úderník zralý na Řád práce!
    Náš ministr spravedlnosti Pavel Blažek je velmi schopný človíček: Jak to může jeden člověk stihnout?

    1. Dozorčí rada - Nadační fond - občané Brnu střed - v likvidaci,2. Horeso s.r.o. - v likvidaci,3. MINAS a.s. - v konkurzu,4. Brněnské vodovody a kanalizace a.s. - člen představenstva,5. Teplárny Brno a.s. - člen dozorčí rady,6. Spalovna komunálního odpadu Brno a.s. - člen dozorčí rady,7. Jižní centrum Brno a.s. - člen představenstva,8. Brněnské komunikace a.s. - člen dozorčí rady,9. Lesy města Brna a.s. - člen dozorčí rady,10. Pohřební a hřbitovní služby města Brna a.s. - člen dozorčí rady,11. SOFTIR a.s. - člen dozorčí rady,12. Panelárna St. Město a.s. - člen dozorčí rady,13. Víno Marcinčák, a.s. - člen představenstva,14. DŘEVMAT s.r.o. - společník,15.Libiczek s.r.o. - společník, 16.EXPON s.r.o. - společník….

    Tomu se říká manažer! Jen chudák jestli si je schopen zapamatovat, kde všude pracuje a z čeho mu putují příjmy… Jak je vidět, nový ministr spravedlnosti je muž na svém místě! Zastupitel Macek přitom upozornil na to, že manželka nového ministra získala od městské části Brno – střed za dobu jeho působení ve funkci radního exekuční zakázky za miliony korun!!!
    Tak proto ve svých "vystoupeních" plácá takový hovadiny. Nemůže si asi vzpomenout, jestli mluví za ministerstvo, pohřební ústav, spalovnu komunálního odpadu, nebo, že by byl v lese???
    • Jenom další moravskej geroj.
  • Dá se říci /podle mnohých činností tohoto pána/
    FERDA MRAVENEC -práce všeho druhu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit