Přejít na výpis diskuzí

Nina Divíšková

OSOBNOST 31.12.2006 
13 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paní Divíšková má velmi nepříjemný hlas a nepřirozenou intonaci. V seriálu Vyprávěj se mi její postava nelíbila. Podle mě není zdaleka prototypem "hodné" babičky. Působí spíše jak Polednice.
  • NINA DIVÍŠKOVÁ NA FÉNIX RÁDIU

    Příjemný den Všem diskutujícím:-) Paní Nina Divíšková byla hostem internetového Fénix rádia. Na několik vzkazů vna této stránce odpověděla, pokud si chcete poslechnout záznam, tak navštivte www.fenixradio.net, kde naleznete celý audiozáznam, také několik fotografíí a video.
  • Skvělá

    Dobrý večer, v tomto týdnu jsem navštívila divadelní představení: "Mrchy, aneb řekni mi pravdu o své lásce." Paní Nina tam hraje jednu ze čtyř žen, které prožívají vztah k jednomu muži. Myslím, že jsem ještě neviděla působivější představení. V druhém jednání divadlo snad ani nedýchalo, neb herecký koncert byl velmi strhující. Paní Nina byla opravdu skvělá. Je to paní herečka a já jí tímto z celého srdce děkuji.
    Mám k paní Divíškové velmi vřelý vztah, neboť je svoují vizáží, gesty, držením těla velmi podobná mé zesnulé mamince a tak jsem si při představení i trochu užívala, že tak nějak znovu mohu, mne tolik milé pohyby vidět.
    Díky. Tereza
  • Přání

    Dobrý den paní Nino, přejeme Vám pěkný sváteční den. Máme Vás moc rádi, vždycky, když jde "něco s Vámi" tak se moc těšíme. Takže pěkný nejen dnešní den, hodně zdravíčka a pohody v rodině. Ať se Vám všem daří nejlépe jak je to možné.
  • blahopřání

    Všechno nejlepší! *1*
  • přání

    Milá paní Nino
    Jen pro ten dnešní den všechno nejlepší
    k narozeninám!!!
    *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • super herečka

    taková hodná babička v pohádkách *4* mam jí moc rád *3*
  • chat s osobností

    Chci Vás informovat na chat osobností na webu ČT 9.12.2009 od 14 do 15 hod.
    Hostem Chatu budou herečky ze seriálu Vyprávěj Nina Divíšková a Andrea Nováková. V seriálu p.Nina Divíšková představuje babičku Bětu, Andrea Nováková vnučku Zuzanu.
    Odkaz:
    http://www.ceskatelevize.cz/chat/ chat.php?id=1911
    • duha

      Re: chat s osobností

      CHAT 9.12.2009 lze pak vyhledat i v archivu ČT.
  • Spoluzak

    Dobre rano pi. Nina! Nevim jestli si na me vzpomenete, byl jsem Vas spoluzak v obecna na Nam. 28. rijna, od r.1968 ziji v Kanade na Ostrove Vancouver, byl jsem v soku ze jsem Vas nasel, nevedel jsem
    o Vasi filmove cinosti. Nase pi. ucitelka byla R. Rokosova, jak vidite jsem na Vas nezapomel, byla jste krasna divka......hodne toho zustalo.
    Omlouvam se jestli vas timto obtezuji ale musil jsem to zkusit..omluvte me..Tonda Diky jestli odpovite.
  • pozvánka

    Pokud by jste chtěli tuto herečku vidět , sledujte program divadla A studio Rubín, kde pravidelně hraje v představení Něžná (nejbližší 17.6.2008).
    Sledujte tedy www.astudiorubin.cz kde je podrobný program. Navíc tam najdete v sekci Divadlo - Hosté - Něžná i anotaci a fotky k tomuto představení.
    • Re: pozvánka

      nejedlej, seš to ty?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit