Přejít na výpis diskuzí

Miloslav Ransdorf

OSOBNOST 30.10.2010 
23 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chcíplo komunistický prase! TŘIKRÁT ! HURÁ,HURÁ,HURÁ ! Jěště zbytek přeživších a komáři jsou minulost!Mladí komunisté jsou chorá stvoření s těžkou imbecilitou,od nich nikdy žádné nebezpečí nehrozí!Ikdyž to samé si říkali lidé ve dvacátých a třicátých letech dvacátého století!Pro soudruhy všech zemí,vyližte si prdell !
  • Neměli by být komoušové místo na osobnostech někde v pietním hnoji?!
  • Ransdorf byl lump,který přemlouval komunisty aby se také zúčastnili kuponové privatizace.Tak i mnoho komunistů pomáhalo, na Ransrorfovu radu ,Česko lumpům rozkrást.Ještě měli komunisté tolik drzosti,že ho drželi u bohatého koryta dalších šestadvacet roků.Za uvedené by zasloužil každý komunista okovanou násadou od krumpáče jednu po hubě.
  • Chce to rychlejší tempo pro všechny zvadlý komouše!Milda vám ukázal jak na to,prý není třeba čekat do 110 let!
  • Mnoho lidí až po skonu PhDr. Miloslava Ransdorfa CSc. pozná a ocení hodnoty jeho mravního charakteru, vzdělání, všeobecného a celosvětového přehledu! Je potřebné rozeznat komunisty a nedržet se nenávisti proti těm, kteří skutečně ubližovali občanům naší země! K něm rozhodně nepatřil Miloslav Ransdorf! Škoda, jaká škoda a ztráta pro nás všechny, že jeho lidskost, jeho učení, vědomosti nebyly dostatečně oceněné! Máme možnost to napravit, lidé pátrejte, hledejte ne v médiích, ale u důvěryhodných zdrojů a osobností, např. u paní Lenky Procházkové, která se vyjádřila v Parlamentních Listech 2.1.2016. Znala pana Ransdorfa, popisuje ho, takového jaký opravdu byl! Pan Ransdorf je autorem několika knih, vřele doporučuji si některé koupit. Naleznete jeho vědomosti, odkazy pro nás všechny! Byl to člověk nesmírně vzdělaný, přitom lidský, nikomu neublížil, ublíženo bylo jemu! Skláním se k člověku, který byl uštván a nespravedlivě odsuzován jenom proto, že byl komunistou! "ČEST VAŠÍ PAMÁTCE VÁŽENÝ PANE DOKTORE RANSDORFE"!
    • ty budeš debilní natolik,že ho můžeš v plné úctě následovat!Dám ti radu a zároveň mi připomínáš Danuš jeden vtip: Jak stojí sebevrah na nuselském mostě,zastaví u něj taxikář a ptá se ho,pane,nechcete hodit do nuslí?!Odmysli si taxi a hop...
    • Zase zde někdo s takového hlupáka,který nedokázal vyjít s tak nemravně vysokým platem chce dělat modlu národa.
    • Soudružko,přece nebudete hanit vlastní ideu,ale je fajn,že se scházíte vy rudá chátro,pouze na místech k tomu určených!Jestli tímto tempem budou komáři umírat,tak nikdy nevymřou,to je jisté *1*
  • A je to tady. Xyndl natahnul brka. To je na frtana. Ted je na rade bridak z hradu.
    • CO? ty blbeečku jeden co si to dovoluje uražet mrtvého člověka. Ransdorf alespon vedel co chce jsou i politici co jsou uplně k ničemu ale ransdorf k nim nepatřil :( *16* *16* *16* *16*
      • Ano a nejen on věděl,co chtěl!To věděli všichni rudí duševní mrzáci,ato společnou prosperitu celého národa,i přes mrtvoli!PR,mám pro tebe jednu radu!Zastřel se a shnij někde na pietním hnoji spolu s tvým milým,láskyplným a poctivým Milouškem!Kdyby blbost opravdu nadnášela,tak by u tebe dokonce přestala platit gravitace,jak jsi blbej!Spíš nebezpečně debilní,ale takových vás je,jen je smutné,že mladí,negramotní,naivní a nezařaditelní tupci ty komáry následují,ale počet se bude logicky po vychcípání zbytku té staré rudé lůzy snižovat a ti mladí nakonec zůstanou jak kůly v plotě!Všem přiblblým komoušům doporučuji soukromý a vzájemný odstřel!Teprve potom bychom vám postavili pomník,za váš hromadný a ušlechtilý čin!Ano,on k nim nepatřil,stejně jako ty nepatříš mezi slušné lidi!
        • Oprava:mrtvoly
        • A hlavně,takovýhle prase bylo za prvé uráženo už za živa a nezaslouží si takovýto komoušský prase,než být urážen za svou ideu na věky!Taky tě to čeká,blbe!
          • A nakonec na to své IQ,podobné idiocii,dojel!Jó Suisse Bank neoblafne chorý kripl,natož přiblblej komár...Chacháá
      • Hitler je také mrtvý a přesto Česko jeho narozeniny neslavilo.
  • Včera jsem se díval na televizi a vy jediný jste jako europoslance na otázku redaktora řekl plnou pravdu, ať si Američané zametají nejdříve před vlastním prahem. Do všeho strkají nos a třeba vražda bývalého prezdenta J.F.K. nebyla dosud objasněna. Líbí se mi, že máte na všechny otázky týkající setřeba i Ukrajiny vlastní a srozumitelný názor, za což si vás velmi vážím. Svůj vlstní názor na věci má ještě náš prezident M.Zeman a potom už dlouho nic, kromě poslanců KSČM.
  • Pane Ransdorf

    Je mě 67 r. a na Ukrajině se pohybuji s podnikáním v zemědělství 14 r.
    Mám tam stovky více i méně známých. Od Lvova do Doněcka některé i na Krymu. Vůbec tam nejde o jazyk ale šlo o bandity v Janukovičově klice. Přesáhlo to mez únosnosti obyčejných lidí. Za vším stojí Putinova snaha obnovit SSSR.
    Na západě UA lidé nezapoměli na chování bolševiků od roku 1945 do hlavně r. 1957, to bylo strašné.A ny východě UA lidé nezapoměli na hladomor v 30 letech minulého století. Byl jsem na bývalé hranici Ternopol- Chmelnick na řece Kamjanka.To byla v těch letech hranice mezi PL a SSSR. Teprve po 90 r. tam mohli dát památničky ženám a dětem, které tam rudoarmějci stříleli jak králíky za to, že se snažili dostat se k chlébu.A na krymu 300000 lidí vysídlil v r. 1945 Stalin na východ. A dnes na Krymu ženy a děti proti neznámým banditům bez označení ruských KGB prosí nza ne válku, za ne přičlenění k Rusku a to i Ti ruskojazyční. V Doněcku 2 dny zpátky protestovalo 10000 lidí za to, že s Putimovským Ruskem nikdy NEE. To nemám z novin ale po SKYPE s lidmi,které znám 10 let. Postup Putina je stejný jak Hitlera v Sudetech. A 68 dobře pamatuji.Ten spolek našich bolševiků, které Brežněva pozvali je to samé tam to teď dělají TI místní samozvanci společně s neoznačenými zelenými barety ruských specialních sil. Vážený pane jeďte se tam podívat jestli nemáte strach, že Vás Vaši zástupce kompartaje v maskáčích minimálně na ulici nezbijí.
    • Vážený pane, Váš názor jste psal ještě před krymským referendem. To dopadlo přesně naopak, než jste čekal. Pro připojení k Rusku hlasovali na Krymu nejen skoro všichni Rusové, ale - s ohledem na skutečnost, že na Krymu žije jen necelých 60% Rusů - ale i značná část Ukrajinců a Tatarů. A co říci na jednoznačnou radost občanů Krymu po zveřejnění výsledků? To je jednoznačné. Snad aspoň uznáte, že informace, na které se odvoláváte, jsou mylné...
      Petr vladyka, Ostrava
  • Vzhledem k vaší minulosti nejste pro mně člověk ke komunikaci.Nebudu hodnotit váš kognitivní stav ale v mých očích jste lump a navíc hloupý fanatik,který jen vydělává na svém postavení a mele kraviny.
  • Pane poslanče, já bych se držel papežových slov- co bylo ukradeno musí být i vráceno- takže vrátit pouze to co bylo prokazatelně ukradeno, myslím že nula s nulou pojde a po vyrovnání provést odluku státu od církve

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit