Přejít na výpis diskuzí

Milan Uhde

OSOBNOST 20.11.2014 
4 příspěvky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milan Uhde se může zařadit mezi ty ,,OSOBNOSTI,,které se dovedou při jakékoliv změně režimu otočit o 180 stupňů!Za minulého režime hrál první ligu,psal a proti režimu se neozval,stejně tak jako mnoho umělců a komediantů!Pro své stáří a senilitu si ani neuvědomuje že amerika má v 142 zemích této planety svá okupační vojska a že vláda USA je jenom figurkou v rukách multimilionářů z WALL STREAT kteří ovládají velkou část světa a chystají se na Rusko,kde je největší bohatství planety a jakmile by dobyli Rusko,přišla by na řadu Čína!Tyto dva státy se ale NIKDY nepodřídí diktátu těch,kteří si přejí i za cenu 3 světové podmanit tuto planetu a to se agresorům z USA nehodí do noty!Uhde by se již neměl stejně jako další zaprodanci vyjadřovat na veřejnosti,neboť jenom lidé s malým IQ mohou říkat o režimu kde vládne bída,drogy a násilí,kde vše co bylo české se nachází v rukách cizáků a o tomto říkají že to je ,,DEMOKRACIE,,!Jste podlé zrůdy které myslí jen na sebe a doufejme že i VY jednou se budete zodpovídat ze zrady na občanech této repbliky a za podporu kapitalistů západu!
    • plně souhlasím s předřečníkem Lojzou,vždyt na ukrajině to rozpotaly američani a jsou zadlužený až po uši a půjčujou si v ČINĚ vemte libii irák a dalši--kadafimu dlužily za ropu tak ho zabily to je ta demokracie--tě tam je chaoz v libii--bylo tam vše za darmo vic jak v česku---Putin se musí bránit,když ho sviraj ze všech stran američani a možná ten Uhde neni ani jak to bylo na g20 v australii-tam Putin přijel dohofnou s německem--pokut rusko na padne NATO,že se němci nepřidají a jak putin odejel dřive z australie--on tam měl dva bitevní ledě s jadernejma zbraněma,protože se obával,že v jeho nepřitomnosto--NATO--TEDY usa budou chtí napadnou rusko---hlavně aby opravdu nezačala 3.světová--to je ta demohracie američanu
  • Životopisná kniha je velká záležitost...
  • Včera jsem slyšel vaši prostoduchost při komentování dnešní společenské situace. Vy si neuvědomujete vůbec "vo co go". Možná jste prosťáček nebo produkt goebelsovsko leninské propagace. Možná vás Bůh ponechal na zemi dlouho, abyste se obrátil. Ale vy na to kašlete. Chcete snad umřít jako hajzl?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit