Přejít na výpis diskuzí

Milan Lasica

OSOBNOST 26.7.2008 
13 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987

    Milan Lasica bol dobrý aj ako zabávač 

  • Pán Lasica nie ste môj obľúbený herec, ale aj tak vám prajem všetko najlepšie k vašim narodeninám. Veľa šťastia na herecké úlohy.
  • Jeden ze stále žijících představitelu stare herecke gardy ..... Hlavne Srdecni Pozdrav ze Zeměkoule byl kult ......
  • PTAM SE ? opravdu tohle napsal pan Lasica ? "Vraj niekto v Čechách zomrel...
  • vážený pane lasica,opravdu ale opravdu se mi líbí váš popis našeho milého exprezidenta:Jak ovšem mohou ještě někteří "češi"napsat takový žvást jak v jednom příspěvku,kdy říká samou chválu na exprezidenta.Už jsem toho přečetl moc o exprezidentovi,ale rozhodně mu chvála nepatří natož ten hnusný kult při jeho úmrtí.Vy jste napsal velmi stručnou a přesnou anlýzu tak,že se to češi nejen stydí ale oproti některými propagované"svobodě"od exprezidenta dokonce BOJÍ vyjádřit a napsat.Ale z toho si nic nedělejte,je to jen odnož českéhoVLEZDOPRDELIZMU a ten vy slováci nemáte zapotřebí.Moc pěkně jste to napsal,o exprezidentovi ale na českém internetu kolují ještě o mnoho horší věci.Díky vám moc i za to,že jste zůstal slušný.Pěkný den a hodně zdraví a dalších dopisů!Tak na ně!!! CBT
  • Vážený pane Lasico. Jsem o pět let mladší, než vy, a tak mám do roku 1989 vzpomínky jen na prezidenty komunistické garnitury. Vždy jsem se styděl za představitele našeho státu. Až přišel po tomto hlubokém marazmu člověk, ze kterého jsem byl zprvu rozpačitý, protože jsem o něm věděl jen to, že se mu podařilo propašovat do Rudého práva blahopřání k jeho padesátýn narozeninám pod jménem Václav Vaněk, a že je obávaným disidentem. Ale přes jeho počáteční chyby a nedostatky jsem se za představitele tohoto statu stydět přestal a naopak jsem začal být pyšný. A jsem do teď, protože jsem se alespoň v pozdějším věku dožil života, za který jsem sám odpovědný. Myslím, že Václav Havel je právem označován za symbol svovody v této zemi. Nevím, zda jste to byl vy, kdo napsal ten hanlivý dopis, který putuje po internetu a na který reagují mí předchůdci v diskuzi. Zdá se mi to neuvěřitelné, protože jsem si myslel, že jste člověk, jemuž tato svoboda je nade vše. A stále nevěřím, že jste autorem. Ale pokud ano, dožil jsem se velikého zklamání. Zklamání člověkem, kterého jsem měl a stále mám rád.
  • Pane Lasico, klobouk dolů...asi jako jeden z mála jste si dovolil sdělit nám všem nahlas pravdu o Václavu Havlovi. Mnozí, včetně mě, jsme si to jenom tiše mysleli a nedovolili si pípnout ve víru dění kolem úmrtí "svatého" Václava.
    Mám vás ráda nejen jako herce, ale jste pro mě moudrým člověkem a velice si vás vážím. Texty napsané pro Petera Lipu nemají chybu. Ten, kdo zde na stránkách nabízí k prodeji CD vaší společné práce, je buď slaboduchý člověk nebo - to se dá odpustit - velice mladý a ještě neví tzv. která bije.
    Přeji vám pevné zdraví a hodně štěstí v životě... Ivana G.
  • Pane Lasica! Jsem vaším obdivovatelem celá léta, ale po přečtení vašeho příspěvku pod názvem "Vraj niekto v Čechách zomrel...", kolujícícho po internetu, jsem hrdý na to, že jsem byl tolik roků vaším spoluobčanem. Nikdo v Čechách neměl odvahu, ani sílu napsat pravdu o údajném vůdci sametové revoluce, tak výstižně a pravdivě, jako vy! Doufám, že článek přečte co nejvíc "nadšenců", kteří v listopadu 1989 zvonili klíči. Možná to český národ probudí a znovu povstane z hov.. Moc děkuji!
  • Děkuji panu Lasicovi za článek-Radost vládnout tomuto národu.Nikdo nepopsal tak přesně a věrně moje současné pocity a moje "rozladění"!Jen bych ještě dodala,že v dnešní době lze za peníze získat úplně všechno-člověka,rodinu,osud...Děkuji,jste úúúžasný člověk-pan Lasica!!!
  • :-*

    Charakterné muž, úžasný herec,...........ať se jdou bodnout hOllywoodské idoly, ať žije LASICA :-* :-)
    Nestárnoucí humor, který může zaujmout i "dnešní" mladé lidi, jsem toho živoucím důkazem :) DĚKUJU

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit