Přejít na výpis diskuzí

Martin Pecina

OSOBNOST 17.10.2010 
13 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chtěl bych napsat panu Pecinovi ohledně dvou policejních presidentů asi toto.Když je někdo obviněný nebo obžalovaný tak se na něj podle našeho právního řádu kouká jako na nevinného.Proto, když byl pan LESSY obviněn a sesazen a potom byl volen hned nový policejní prezident, tak si myslím,že pan ČERVÍČEK měl být zvolen jako DOČASNÝ policejní prezident do doby než se situace kolem pana Lesyho vyřeší.Byl by-li odzouzen, nechť pan Červíček ať dál zůstává,nebyl-li pan Lessy odzouzen, musí úřad opět přepustit.Jestliže toto někdo zpackal při jmenování a nepoužil to slovo dočasně,tak ať si za to pyká.Domnívám se,že za to může pan Kubice.Proto pane Pecina nedělejte si s tím hlavu a toto referujte na veřejnosti ať se ví kdo co zpackal.
  • Já Vám držím palce,všechny je tam rozprašte včetn toho Langra,televizní pořad s ním byl hnus,přeji hodně štěstí at se vše podaří,věřím Vám.
    Eva
  • Leoš. Seš tak odpornej kabátník který se neumí ani oholit. A Zeman nic dobrého neudělal. Jen to tady podělal???
  • Nejdůležitější je, aby si majorita a minorita spolu povídaly. Aby si povídaly s radnicí, aby řekly, co jim vlastně vadí. Myslím, že ty dvě hodiny dnes byly velmi dobré pro to, aby se taková komunikace nastartovala nebo aby se zase vrátila," uvedl Pecina po jednání.

    Jirka,- to si děláte legraci? Co nám vadí? Běžte s tou špínou negramotnou bydlet a nebudou z vás padat takové kraviny. A ještě je tu živíme. Jestli na svůj post nestačíte tak jděte do pryč,hlavo oteklá,nehezká. Jste se pěkně zdecimoval za těch 45 let.
  • Odejdi z politiky jseš trapnej a nechtěnej!
  • Pane Pecino,
    to co pracně vybudoval s odvahou a nastolil částečný pořádek u policie p. Kubice Vy nesmíte zmařit. Přeji Vám odvahu jako měl p. Kubice, byrokracie se musí dále redukovat.
  • Pecino pecino, ty id..te, namísto toho abys dělal z těch zku....ejch cikánů policisty radši přemejšlej nad tim jak je vyhladit. Slušnej bílej člověk se snaží jak může aby vydělal normální prací nějaký peníze a ty černý držky dostávaj bůh ví kolik každej měsíc od státu, za to že dělaj ůplný hovno, kradou kde můžou a pořád jen šukaj aby měli víc spratků za který dostávaj další prachy. Jenže problem je v naší zasraný a zkorumpovaný vládě. Historie nás naučila že vždy pomohla defenestrace, takže nejdřív vyházet ty tlustý nenažraný prasata (politiky) z oken a pak vystřílet cikány - Výsledek pohodovej a klidnej život. Nazdar *16*
    • Pane Pecino
      Doufam že jste to četl a usoudil že takove lidi je třeba hned potrestat maximálním trestem!!!To muže napsat opravdu jen vrah který zabiji lidi a pokud vláda opravdu nebude nic dělat tak v České republice to bude huř a huř ja osobně chci požádat OSN o ohranu naroda v Česke republice a také všechny složky v Evropě nemužem tady myt občanskou valku je třeba změnit zákony a zrušit pochody nacku a všech parazitu .....
      • Nauč se gramatiku ty "národe". Hůř a hůř tu opravdu bude protože se množíte jako švábi a neděláte nic jiného než kradete a přepadáte. Řvete jako hov"da a je po vás jen špína. Asi proto neznáš rozdíl mezi mýt a mít ty imbecile.
    • Nápady měli u nás lidé vždycky dobré. Ovšem chybí vůle k činu. U piva se to řeší furt.
  • Konečně

    Konečně pane Pecino jste dostal rozum a odstoupil z politiky. Choval jste se vždy jako poslušný prdelolezec pro tu či onu stranu, která právě vládne, zejména v roli ministra vnitra. Vaše křiváctví Vás provází zřejmě celým životem a je zakotveno i ve Vašem odpudivém zjevu, za který jste se asi mstil všem lidem České republiky. Nehodíte se k ničemu. Konečně Vás vykopla i vlastní strana. Tak se živte rukama jako ostatní pracující lid.
  • Dnešní oznámení rezignace

    Pane Pecina, fandil jsem Vám, ale dnešní vystoupení v televizi považuji za teatrální a určitě časově nevhodné.
    Přece ani Sobotka ani Hašek nejsou "ČSSD". Kdo chce prosadit dobrou , historii odpovídající politiku sociální demokracie v neustálém zlepšování sociálních podmínek občanů, ten neodchází. Kdo ale chce zapomínat na historickou hlavní úlohu sociální demokracie, ten nemá v ČSSD co dělat. Fultner
  • Dotaz

    Dobrý den.
    Pane Pecina je pro Vás problém uveřejnit Váš email. Když jsem to zkoušel přes Vaši počtu na MV tak je to jak nedobytná pokladna. Jsem bývalý policajt a chtěl jsem od Vás pomoc. Je toho moc co chci a že schovávate, jak malej kluk. Toto jednání se mi vůbec nelíbí a to ještě nejste pořádně seznámen s celou situací u Policie, stále se člověk musí učit a já jsem se také učil, ale to jiná ta Vás nezajímá. Děkuji s pozdravem Severa Jiří. Zde moje tel číslo, kdyby náhodozu , ale tomu nevěřím. Tel. 774370101. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit