Přejít na výpis diskuzí

Markéta Irglová

OSOBNOST 20.11.2007 
45 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

    Ve společnosti Glena Hansarda v klipu k písni "Falling Slowly", jedna z nejkrásnějších milostných písní/balad, ji to moc sluší. Neznám vubec její pozdější hudební solovou tvorbu, ale myslím si právě že později ta jejich vzdálenost mezi nima dvěma je už musela neskutečně zranovat a bolet!! Markéta Irglová je krásná liška a má u mě neskutečně krásně naježený hlas. Nikdo neví co to slovo naježený myslím vlastně znamená, to si nechám rád sám pro sebe. Ale krásně naježené lišky byli, jsou a budou.

  • MartinDyntar

    S Glenem Hansardem v klipu k jejich společné písni ji to moc sluší. Ve společnosti Glena Hansarda byla si myslím štastná, oba dva potom jejich vzdálenost mezi nima je už musela domnívám se neskutečně osobně zranovat a bolet!

  • MartinDyntar

    Zdravím do Prahy... zdravím osobnosti... zdravím z Hořic. Mám dotaz. Nevím, mužu už mít jeden jediný dotaz? Ale nevím už jaký to byl vlastně dotaz. Omlouvám se. Mám starosti s liškama, ztratili se mě za obzorem.

  • MartinDyntar

    Zdravím na osobnostech, měl bych dotaz. Nezná tu někdo náhodou pěknou českou lišku z Hořic, ke které bych mohl napsat komentář. A Buh mě k tomu už pomáhej. Děkuji moc za odpověd a přeji Vám pěkný koronavirem už nerušený večer. A nezapomente na skutečně strhující drama závisti, žárlivosti, intrik a vášnivé lásky k hudbě u Amádea Mozarta u filmu Miloše Formana, já sám trpím evidentně na hudební sluch jak pes, ale nemužu už jmenovat název filmu, to by byla reklama, a marketing sem do komentáře nepatří. Napovím "Méda Beda" na nově to hold nebude, je to snad právě "Amádeus"? Ale nebudu už raději jmenovat.

  • MartinDyntar

    Moc pěkná, puvabná a oslnivá liška s krásně naježeným hlasem!!! Ve společnosti Glena Hansarda ji to moc slušelo. Přeji této lišce v životě jen vše nejlepší. Hlavně hodně štěstí, lásky a pevného zdraví, snad jsem ji svými komentáři o naježených liškách doufám že nijak neurazil. Vždyt to slovní spojení naježená liška bych si měl nechat nejspíše patentovat. Naježené lišky jsou, a Markéta Irglová v klipech s Glenem Hansardem na youtube řeknu vám to je skutečně ulovek lišky, kterou v lese široko daleko nikde bohužel nenajdete. Takže tak. 

  • MartinDyntar
    Zdravím. Krásně naježena liška. Kde jsou liscata? Jak se do lesa volá tak se z něj naježena liška ozývá.
  • MartinDyntar
    Moc pěkna a sympaticka liška s krásně najezenym hlasem. Nebudu tu rozvádět drby o tom zda mela nebo neměla milostný vztah a intimní poměr s G.Hansardem.
  • MartinDyntar
    Také moc pěkna najezena liška s krásným hlasem.
  • Markéta nádherně zpívá, hodně štěstí v osobním životě. vlasta
  • Je super ze bydlim ve stejném městě kde se narodila :) :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit