Přejít na výpis diskuzí

Marcela Králová

OSOBNOST 9.3.2010 
12 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nepochybuji o peveckem talentu této dámy ale vulgarita kterou obdarovava své okolí ve kterém bydlí je za hranici všeho !!!!!!

  • Dobrý den, paní Marcelko jmenuji se Růžena Malá. Jsem z K.Varů a před lety jsem se jmenovala Zittová a chtěla bych se s Vámi opět setkat. Můj telefon je 736 634 707 a to v případě, že bude zájem i z Vaší strany.

    Děkuji Růžena.
    • Tuto vaši obdivovatelku mám za sousedku velmi vulgární a agresivní člověk je vidět ze ji neznáte osobně!

  • Vždy měla krásný hlas už jako 14 lete holky jsem jí poslouchala s otevřenou pusou ,bydleli jsme na stejné vesničce i jsme spolu kamarádili je to už 46 let .Rada bych tě chtěla ještě poslouchat v televizi Marita
  • Pani Marcela Kralova patri mezi me oblibene zpevacky. pamatuju si kdyz zpivala v roce asi 1984 u nas v Telci. Ja jsem ji tenkrat napsala o text jedne krasne pisnicky a o fotku. Marcela mi vse poslala. Zarazi me proc tak skvela zpevacka musela nevim proc ukoncit karieru. Timto Marcelku zdravim a preju hodne stesti.Marte *16* *16*
    • Asi tuto paní někdo poznal osobně u nás ve vesnici kde tato paní bydlí je velmi málo lidi kteří od této osoby nebyli vulgarne napadeni!

  • Marcela Králová patří k našim špičkovým zpěvačkám a mnohé opěvované zpěvačky předčí. Je to zřejmě otázka toho, že žije slušně a není neustále probírána bulváre, jak to říkal pan Max Whittman. Tak jak ona umí zazpívat píseň Láska k nám přilétá je světovým vrcholem umění. Pro mě je to nádherný pocit poslechnout si tuto píseň od Marcely. Na koncertech vystupuje mile a skromně, také bych si přál, kdyby vydala CD. Mám uloženu scénku, kdy zpívala tuto píseň v Televarieté s Bohdalovou a Dvořákem a patří k mým klenotům.
  • Výborná zpěvačka, krásný čistý hlas, hrozná škoda,že nevydala žádné CD. Ještě není tak stará, mohla by to dohnat.
  • Krásný hlas ! kam se poděla, tak velmi talentovaná zpěvačka ?
  • Spomínam si na vianočný koncert M.Královej V kasárňach na Letisku
    v Žatci 1984/85.Mojim spolubojovníkom bol aj syn kapelníka
    /J.Špidra ml./
    Celá akcia bola úchvatná,parádny kontakt s publikom-nádhera.
    Zdravím aj Jirku ml. /Nitra/.
  • V roce 1988 jsem vojákoval ve Zvolenu na Slovensku. S AUSEM tu přijela Marcela Králová. Koncert byl super a pro mě zůstala ještě jedna silná vzpomínka, při jedné z jejich skladeb si mne vybrala z hlediště s celou písničku jsem protančil s Marcelou. Inu krásný zážitek.
    polda.jan@seznam.cz
  • Setkání s Marcelou

    Mé setkání s touto vynikající zpěvačkou se datuje na 1.květen 1989, kdy byla pozvaná Jednotným kulturním zařízení města Valašského Meziříčí ve spolupráci s Československou uměleckou agenturou Pragokoncert. Tenkrát mi bylo bezmála 15.let a jméno Marcely Králové jsem měla jen v povědomí z médií, avšak nikdy jsem skutečně nevěděla o koho jde. Byla jsem mile překvapená přednosem, komunikativostí s publikem a samozřejmě, když Marcelína promluvila, bylo patřičně znát, že má vrozený, velký smysl pro humor, necítila jsem, že by se chovala jako nějaká velká hvězda, ono, jak se říká, kdo umí většinou si na nic a nikoho nehraje.
    Koncert na oslavu 1.máje 1989 se konal v prostorách Žerotínského zámku, možná, že by se podle názvu mohlo zdát, že se jednalo o pohádkové prostředí, opak však byl pravdou, prostory v té době byly na koncertování zpěvačky takového formátu, řekla bych až nedůstojné./Nyní se zámek podobá zase spíše prostorám pohádkovým./
    Marcela zazpívala tři písničky ze svého repertoáru a pak komunikovala s publikem, odpovídala na otázky, které psali na papír lidé z publika a vkládali papírky s dotazy na Marcelu do klobouku, s kloboukem obcházel publikum vojáček z místních kasáren a pak klobouk podal Marcele a ona se mohla vrhnout do odpovídání. Z deštivého odpoledné se vyklubalo pěkné odpoledne, ze kterého jsem si odnesla plno zážitku a vzpomínku na zpěvačku, kterou jsem vůbec neznala, odešla jsem z koncertu a začala jsem se blíže zajímat o této zpěvačce.
    ...................pokračování příště
    *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit