Přejít na výpis diskuzí

Livia Klausová

OSOBNOST 22.2.2008 
53 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paní Klausová post který zastaváte jste měla nechat mladším.Ve vašem věku už nemáte takové myšlení,jako mladý člověk.Připadáte mi jako Šwarc.ve svých 76 letech není soudný .Asi jste si zvykla na velké prachy a ted vám chybí.Jste mocichtivá jako Klaus... *11* *11* *11* *11*
  • vážená,bylo by dobré aby ten váš muž už konečně ořestal žvanit dio politiky a nechal náro být.At si píže ty jeho žvásty nikdo to nečte protože nám stačí co provedl za svinsta za jeho působení v politice.
    Měl by také napsat knihu jsem zakladatel tunelářů,to by se určitě četlo.
    Je to člověk který škodí a vždy škodil zemi a proto již nemáme o něj zájem to co nadělal již se bude dávat dohromady léta,společně s ODS.
    Proč nemá svoji stránku kde bychom mohli dyskutovat přímo sním má nečisté svědomí nebot by nedokázal odpovědě ani na jednu otázku,vždy by lhal..........
  • Je téměř jisté, že tyto řádky nebude číst ta,které se to bude týkat. Livie Klausové, stejně jako jejího manžela jsem si vážil. Moje úcta ale skončila ve chvíli, kdy se začali projevovat jako neomylní,chtiví slávy a hlavně peněz. Jsem ve stejném věku jako oni a nevím co mohlo zatemnit jejich myšlení, že ještě nepochopili, kdy je čas odejít.
    Žádný horolezec se nedostane dál, než na vrchol hory a pak se musí zase pokorně vrátit dolů.
  • Paní Klauzová by se měla stydět, stará baba a ještě tak krásná by měla užívat nakradených peněz svého arogantního manžela a ne se cpát a chtít reprezentovat náš ubohý stát
  • fery dobrý den paní klausová nechte post velvyslance mladším.To bude nejlepší.Co se pořad derete někde neumíte slušně odmítout.Je vám to zapotřebí.Nemáte toho už málo te korubce a protekce?
  • Jak dnes už víme,p. Klausová není dcerou Šalgoviče, ale jak píší LN jakéhosi Mištiny, který byl za fašistického slovenského štátu tím, kdo se podílel (kromě jiného) na vyhnání Židů do koncentračních táborů. Za to samozřejmě p. Klausová nemůže, ale může za její urážlivá slova vůči manželce KS. Tento pan Miština údajně zemřel když bylo p. Klausové 15 let. A potom až se spekuluje o tom, kdo byl živitelem rodiny, kde bylo pět dětí a p. Livia se dostala do prestižních i zahraničních škol. Nebyl to právě Šalgovič??? Protože s pěti dětmi žena na Slovensku žila ve velmi nuzných podmínkách. Myslím tím obyčejnou ženu. Samozřejmě jsou to pouze spekulace nic bližšího nevím. Asi proto nenajdeme (alespoň já jsem to nenešel) nic v žádném životopise p. Livie o jejím dětství.Pouze, že se narodila v Bratislavě.

    Jinak souhlasím s vámi všemi, kteří už budete rádi, až Václav Klaus odejde a pokud možno nebude stále špinit památku pana prezidenta Havla. A amnestii mu nikdy v životě nezapomenu, ale ani neodpustím, kdyby ji vysvětloval a psal o ní knihy do konce jeho života. Nejhorší prezident jakého naše zem kdy měla. Už zbývá jen 23 dnů a tento arogantní N A R C I S už nebude škodit a přehlížet celý národ!!!
    • Myslím si, že Klausová tím, že neuvádí ve svém životopise i hrůzné činy svého otce a že zapomněla poznamenat, že její starší syn dostal pro svou školu od státní firmy ČEZ desetimilony a mladší je dokonce v ČEZ zaměstnán, si ji nikdo nemůže vážit. Jistě, za svého otce nemůže, ale měla by se alespoň Slovákům omluvit a ne se cpát na velvyslanectví do Bratislavy! Za prvé je stará, za druhé škaredá a za třetí moc rozumu nepobrala, když neví, že by měla raději čučet doma, nechat místo mladším. Nakradeno má již dost v různých dozorčích státních radách a proto se nemusí pořád ztrapňovat! *1* *1* *1*
  • V životopise LK se nepíše skoro nic do roku 1968. Dnes píší noviny o jejím otci Mištínovi, který zemřel v roce 1956. S kým poté žila její rodina? Pokud LK byla v "děcáku" pouze rok tak asi matka našla nějakého živitele. Utajení nahrává fámám (Šalgovič). Ty žádám utnout více informacemi z období 1956-1968. Fakt, že studovala velmi výběrový obor (zahr.obchod VŠE)lze zdůvodnit mimořádnými schopnostmi, nemusela to být stranická tlačenka. Taktéž následná stáž na Západě. Prosím o doplnění. PM
  • Velice se stydím za celou rodinu Klausových.od Livie byla nehoráznost vyjadřovat se ke své nástupkyni, ale největší drzosti se dopustil Klaus, když si vypůjčil slova našeho pana prezidenta Havla, kterému nesahá ani po kotníky a NIKDY nedosáhne ve světě takového věhlasu jako on.
    Velice obdivuji slušné vystupování PANA KNÍŽETE, že se nenechal vyprovokovat a udržel si svoji úroveň.
    Moc mě mrzí, že budeme mí prezidenta hulváta, ale asi si ho zasloužíme, když většina voličů je jak stádo a nechá se zmanipulovat demagogem.
    Marcela Netolická
    • Stále si říkáme jaký byl Havel, Klausové připomínáme její příbuzné. A kdo byli příbuzní Hlavla? Osobně jsem před několika léty hovořila s p. Klausovou, bylá milá, vstřícná a velmi chytrá. My si položme otázku kdo je vlastníkem těchto stránek a proč útočí tak na Klausovou. Chyba to je, ale kolik chyb udělal rádoby kníže pekel s kalouskem? Co je věhlas? Když západ platil Hlavlovi bonami a my stáli a o ně pak žebrali a čekali, že nám je dá někdo za cenu nižšší? Asi mnozí zapomněli.
      nikde se nechci přihlašovat
    • Stále si říkáme jaký byl Havel, Klausové připomínáme její příbuzné. A kdo byli příbuzní Hlavla? Osobně jsem před několika léty hovořila s p. Klausovou, bylá milá, vstřícná a velmi chytrá. My si položme otázku kdo je vlastníkem těchto stánek a proč útočí tak na Klausovou. Chyba to je, ale kolik chyb udělal rádoby kníže pekel s kalouskem? Cp je věhlas? Když západ platil Hlavlovi bonami a my stáli a o ně pak žebrali a čekali, že nám je dá někdo za cenu nižšší? Asi mnozí zapomněli.
    • Marcela Zatloukalová
      Naprosto a se vším souhlasím jak píše p. Marcela. I já jsem zklamaná volbou prezidenta. Přála jsem si p. KS. Mám pocit, že na hradě bude brzy VUZčeský JELCIN.
      Z hradu Klaus sice odejde, ale mám velkou obavu, že ho ve veřejném životě bohužel ještě asi uvidíme. Bylo by lepší, kdyby odešel do politického důchodu.
      Marcela Zatl.
    • Tak a teď jsme ještě zvědaví jak to dopadne s tím otcem. Paní Livie za něj sice nemůže, ale proč lže? A s tím novým prezidentem, to jsme to vyhráli, prostě slušnost už u nás asi nikdy nezvítězí. Jenom arogance, štvanice, pomluvy a to cílené!
  • Táhněte odkud jste přišla, vy a celá vaše povedená familie už naštěstí za měsíc nebudete mít na hradě co dělat. NAŠTĚSTÍ!!!!!!! Jako první dáma jste v očích českého národa selhala.
  • Nepíšu jako anonym, ale nemám čas a chuť se někde přihlašovat.
    Chtěl jsem poděkovat času, který určil skutčnost, že rodinka Klausových bude na Hradě už jen 45 dní.
    Pana Klause a jeho výroky už dávno neřeším. Vždy je mi tak nějak divně, když jen zhlédnu ten jeho obličej a "obrácený úsměv sumce".
    Jestli pak se také tak tvářil např. když čistě náhodou potkal "nějakou letušku" , místo své ženy slovenky Lívie?
    No a navíc sms zpráva , která prosákla a týkala se odchodu do emigrace, pokud vyhraje p.Schwarzemberg?
    Co lepšího by nás mohlo potkat, než to že globální ekonom, jeho slovenská panička a fešák z gymplu sbalí kufry a odcestují na věky za hranice České republiky?!
    No, ať to bude TAK, hmmm, či ONAK, hmm, radostnou zprávou je , že jeho exelence p.Klaus (nebo ti , co jej obskakují) balí kufry a odchází! Kam , to je úplně jedno, důležité je ta skutečnost, ŽE ODCHÁZÍ !

    ps.: http://www.lidovky.cz/drazan-nechutna-partie-klausovych-d5x-/nazory.aspx?c=A130121_103047_ln_nazory_ziz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit