Přejít na výpis diskuzí

Lisa Marie Presley

OSOBNOST 31.12.2006 
75 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Agnetka
    v očích je videt že je falešná *13* *16*
  • Pište prosím na SvobodovaMata@seznam.cz
  • Ahoj víte že Lisa byla s Michaelem Jacksonem těhotná ale šla na potrat. *9* *9*
  • happy birthday Lisa:) vše nej hodně uspěchů v hudbě jsi nej:)
  • když jsem se zamyslela na jejím manželstvím s michaelem, zjistila jsem jak moc mu ublížila svým odchodem. vím řekla že se scházeli i další čtyři roky po rozvodu ale úplně se na něj vykašlala. měla mu být oponou ale ona myslela jenom na sebe. odešla od něj kvůli tomu že s ním nechtěla zažít stejný příběh jako se svým tátou. oba moc milovala a když michael umřel tak litovala toho že s ním nemohla být. možná mi to budete dávat za zlé ale ona je strašně sobecká! odešla od něj s tím že s ním nechce zažít stejný příběh jako s elvisem ale ani nemyslela na to co to udělá s michaelem! no uznejte není to od ní sobecký?! podle mě je a pár lidí se mnou budou jistě souhlasit. jistě že se scházeli i další čtyři roky po rozvodu ale i tak mu ublížila. nechci nikomu brát názor jaká je lisa skvělá já pouze projevuji svůlj názor!
    • thesimsa
      Nebudu ti tu vypisovat, jak je Lisa skvělá, protože si to sama nemyslím.. Ale nezamyslela jses nad tím, že i Michael ublížil jí? Kdyby ti tvůj manžel řekl, že buď mu dáš dítě nebo si ho udělá u jiné, tak by se ti to asi taky moc nelíbilo ne?
      Na tom, že jim to nevydrželo měli podíl oba, ne jen Lisa..
      • MJforever
        Taky jsem si tohle myslela, ale když si to tak vezmeš, Michael jí taky ublížil. Proč si ho ale brala, když věděla, že má rád děti a že také bude chtít vlastní? Lisa děti měla, ale Michael chtěl mít taky vlastní děti, kterým by mohl dát všechnu otcovskou lásku..
  • Nevím, jaká je Lisa povahově,ale vzhledově je to moc hezká ženská a já ji přeju hodně štěstí a úspěchů.
  • Prepáčte koľko máte rokov ,aby ste mohli urážať niekoho koho poznáte s novín ? Vy ste žili s Michaelom Jacksonom ? Ak ju nenávidíte len za to ,že si vyliala zlosť na Michaela Jacksona v pár interwiew Koľký s Vás nevynadali svojím bývalym manželom a manželkám ? Za to ,že pre Vás je Michael Jackson Boh a pre ňu bol len obyčajnym človekom za to ju nenávidíte ? Za to ,že sa k nemu nemodlila ako k Bohu ? Ked nejaký vzťah nefunguje tak za to môžu obidve strany nielen žena . Aj Michael Jackson nebol idealnym manželom skôr bol ako manžel totalne nezrelý a to dokázal aj v manželstve s Debbie Rowe. Ak ju nenávidíte za to ,že mu nedala deti tak asi na to bol dôvod možno zdravotný možno psychický . Ak ju nenávidíte za to ,že na rozdiel od Debbie Roweovej neporodila Mj a nepredala mu deti tak to je Váš problem . Ak ju nenávidíte za to ,že na svojích albumoch napísala texty v ,ktorých opisuje svoje chyby a svoje manželstvá to je Váš problém . Ona už kapitolu Michael Jackson uzavrela tak to urobte aj Vy. To čo sa stalo medzi ňou a Michaelom Jacksonom a medzi ňou a jej dalšími ex-manželmi jej čisto jej súkromná vec a súkromná vec jej ex-manželov . Ona nieje taká namyslená ako si o nej myslíte . Ona si je veľmi dobre vedomá svojích negativnych stránok a chýb ,ktoré urobila .Ona si je veľmi dobre vedomá toho ,že svojím ex-manželom ublížila a nielen oni jej . Ona by svoje deti a je jedno s kým ich má alebo s kým by ich mala v živote nepredala a kvôli žiadnym zvieratám žiadnemu chlapovi by sa nevzdala svojích deti . Tá rozmaznaná Lisa Marie Presley za akú ju považujete už dávno neexistuje .
  • Lisa

    Ahoj. Mě se líbí, co bylo nedávno na nějaké stránce, že se bude přejídat dál.Já si myslím, že chce dokázat, že si váží svého otce, a chce dokázat, že je jedno, jaký je člověk na povrch ale vevnitř. Je preavda je M. Jacksona NEMILOVALA ale já si myslím, že si ho nevzala z vlastní vůle. Třeba měli dohodu nebo tak něco. Nevím. Nebo chtěla být dcera i manželka klálů různého žánru a potom ho opustila, protože jí to možná došlo, nebo je t taková svině, jak vy říkáte. Já nvím, neznám ji, vy ji také neznáte, take my můžeme jenom uvažovat, jak to bylo, nebo můžeme zaletět do Ameriky a zeptat se jí jako t bylo. Udělal to někdo z váš? NE, NEUDĚLAL. a JÁ SE PTÁM, JAK SI MŮŽETE BÝT TAK JISTÍ ŽE JE SVINĚ!!.Zase se vracím k tomu co jsem říkala, neznátejí, a to že to bylo tuhle a támhle napsaný neznamená, že je to pravda. Ve všech článcích je alespoň 50 procent lží vymyšlených závistivými novináři, kteří chtějí více peněz za pikantnější článek.!! Uvažujte, jestli mám pravdu nebu ne. Myslím, že za zamyšlení to stojí ne?
  • terullka00

    ...

    Včecko neeej !! I když je mi nesympatická ... *15* *15* *15* *5*
  • ..................

    všechno nejlepší!! připadá mi,že lisa je neskutečně podobná elvisovi :D jako jeho ženská kopie *5* *5* *4* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit