Přejít na výpis diskuzí

Libuše Šafránková

OSOBNOST 31.12.2006 
98 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987

    Bola to výborná herečka. Tri orisky pro popelku tam hádam aj najlepšie hrala

  • Libuška určitě nemá výšku 169 cm to spíš 159 cm.
  • Luky1987
    V pohádce Tři oříšky pro Popelku je Libuše Šafránková nejlepší
  • Dobrý den paní Libuško,jsem moc ráda že jste se uzdravila .nevím jak začít zjistila jsem už před dvaceti lety od sé babičky [její jméno jsem si nyní pujčila] že jsme příbuzní a jsem na to moc pyšná .Moc vam fandime a máme vas moc rádi a když jsme se osobně nesetkaly což mě moc mrzí pořád doufám že se jednou poznáme.Jinak babicka s dědečkem Josefem ŠAfránkem bydleli v Kunicích a vy v Synalově.
    Tak zatím a těším se na brzskou shledanou Anička
  • Ahoj Lili,jsem hrozně ráda, že jsi porazíla tu zlou nemoc.Přeji Ti ať jsi nadále hodně zdravá,abychom se mohli těšit z mnoha rolí které ještě před Tebou jsou.Přeji hodně zdraví celé Tvé rodině, pozdravuj také Mirku, těším se až se zase někdy potkáme ve Šlapanicích, měj se pěkne,Alena Rambousková-Studená
  • Nechť mě všichni diskutující prominou. Jsem, jak jsem zjistil o 7 let mladší než paní Libuška.Po shlédnutí remasterované verze Tří oříšků pro Popelku mi to nedá, abych vyslovil velkou poklou a hlubokou úctu paní Libušce, i když vím, že je to oslovení víc než familiérní. Jsem sběratelem DVD i jiných záznamů s paní L.Šafránkovou i jejím manželem panem J.Abrháhem. Nemohu si pomoci, třeba jsem v očích mladší generace pošetilý, mám je oba rád a strašně se těším na cokoli s nimi v hereckém obasazení. Paní Libušku sleduji od Oříšků až po Micimutr (možná i pozdější,mám v tom trochu nepořádek) jsem rád, že je. Totéž platí o panu Abrhámovi,i když musím přiznat, ke své hanbě, že tam tak velký znalec nejsem,snad jen role Karla Čapka a film Konec starých časů mne dostal na kolena.
    Chtěl bych paní Libušce popřát,aby svou nemoc zdárně ustála a ještě dlouhá a dlouhá léta svým "vrstevníkům" dodávala radost a sílu do života, tak jak jen to umí ona. Těším se na její další role,které vytvoří až se nám uzdraví. A když hrají s panem Abrhámem manžele, kterými jsou, je to prostě herecký koncert. Je tam vidět ta nepředstíraná lidská láska jako u paní Hlaváčové a pana Munzara.Držím nejen palce i pěsti pro štěstí nejen paní Libušce(nějak mi ta Libuše nejde přes psaní), ale i panu Josefovi Abrhámovi. Letošní vánoční pohádka. Čaroděj byla opět nádherná role pana Abrháma.
    Všem mladším, kteří, samozřejmě, budou mít jiný názor, chápejte,jak se dříve říkalo téměř vrstevníka, každý z nás má právo mít své hvězdy, které jiným nic moc neříkají nebo je tzv. nemusí mít.
    I když je to třeba sestra,která je dle mínění hezčí,křehčí, něžnější.
    Zkrátka paní Libuško, pane Josefe přeji vše dobré a to nejlepší nejen pro rok 2016 ale i do dalších let.
    Držte se a mějte se jak nejlépe Vám to půjde.
    S úctou Luděk Magnusek
  • Který jste měla 10.7
  • Vše nejlepší k svátku,hodně štěstí a hodně zdraví.
  • Všechno nejlepší k narozeninám,hodně zdravý štěstí a at se vám daří.
  • Za mlada vypadala nádherně. Neznám lepší herečku. Líbí se mi film Tři oříšky pro Popelku.
    • máš pravdu *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit