Přejít na výpis diskuzí

Leoš Heger

OSOBNOST 29.11.2010 
11 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prachy jsou prachy.S tím nic neudělá ani titul před jménem.
    Ta vidina peněz je tak velká že se chová jak nenažraný prase.
    Jestli je demokracie o tom že všechno co se mi nelíbí budu
    regulovat a překopávat k obrazu svému,tak pán bůh s námi.
    Miluji neomylné lidi-zatím je to pouze manželka
  • Pane Hegr ,dovedete si představit jak moc jsem se musel točit abych vidělal na přestavbu oddělených prostor pro kuřáky a nekuřáky a ted si přijdete a klidně lobujete za takový nesmysl jako zákaz kouření v restauracích,co si to vůbec dovolujete stále něco nám přikazovat co smíme a nesmíme , přijdte se podívat kterýkoliv den kde sedí víc hostů,ale raději ne protože kdyby jste přišel všichni by mi odešli.Uvědomte si že každý má právo si vybrat do jaké restaurace či hospody půjde , doufám že se Vám to nepodaří prosadit .
  • Jak je možné,že člověk,který má tituly před i za jménem mohl předvést dnes na Primě takový výkon. Jak je možné,že se podařilo guru Kalouskovi tak dokonale vypláchnout mozek svým ministrům i členům strany TOP09STAN. Ten,kdo má paměť ví,v kolika špinvých obchodech má Klousek namočené svoje špinavé pazoury. Právě kdyby nebylo Kalouska tak by bylo mnohem víc peněz i na zdrvotnictví.Tak si říkám není on doktor Heger jeden ze 4% menšiny,usuzuji z toho jak chodí. Vždyť právě z této menšiny se rekrutují dobře placení úředníci jako v ČD,které byly neustále v mínusu a stát tam sypal milirdy.
  • http://www.youtube.com/watch?v=8fqbSflTscY&feature=related K tomuto není potřeba komentář. Dívejte se všichni ti, kterým není tento režim lhostejný. Zavzpomínejte.
  • Zdravím s...i Hegera.
    Věříte na prokletí?
    Já ano!
    Za postižené lidi kteří v životě makali jak magoři za takový hajzly jako jte tam dnes vy.Z našich daní okrádáte slušnej národ a vysmíváte se jim do očí!!!!!!!!!!!
    Proklínám vaši celou koaliční vládu!!!
    Do roka a do dne!!!!
    Až se dostanete na samé dno, teprve poznáte o co jste v životě přišel.A to přeji i těm kteří se s tou vaší vládou stotožňují.
    Třeba vám to dojde, až budete mět někoho z rodiny na smrtelné posteli.
  • SPASITEL

    Až budete potřebovat lékařské ošetření,přeji Vám abyste se dostal do rukou obyčejnému felčarovi, pak poznáte jak to ve zdravotnictví funguje.Ale vi to nepoznáte prože jste na vysokém postu.Chodím k lékaři 35 let, a nevím jak se pozná lepší péče.Ta vaše demagogie je, jako kdyby jste chtěl zhmotnit tmu.Že se spoluúčastí zlepší péče,provás ano, pro nás obyčejné lidi nikoliv, krásná pohádka.BYLO NEBYLO.
  • Podpora

    Vážený pane ministře,

    v MF DNES ze soboty 5.2. 2011, kde je uveřejněn na straně 4 Díl I k odchodu lékařů jsem nechtěl věřit tomu, že je vůbec možné dát výpověď bez jakékoliv seriózní argumentace. Musím číci, že jsem byl zklamán, když jste v HN zveřejnil možnost Vaší rezignace. Celá tato kauza Děkujeme, odejděte je politovánihodná a v žádném případě se nesmí ustoupit demagogii zejména lékařských odborů.Politika ústupků by byla tou nejhorší variantou.

    Přeji Vám hodně zdaru v setrvání na názorech, které jsou mnoha občany, včetně mě vysoce oceněny.

    Petr Škoda
  • Fandím Vám

    Vážený pane ministře, velmi Vám fandím, že jste přerušil vyjednávání s lékaři - vyděrači. Nabídl jste jim dost. Teď věřím, že to půjde i bez nich. Já mám také VŠ vzdělání a po 40 letech práce jsem vloni šla do důchodu s platem 24.100 hrubého a také jsem dělala noční, svátky, víkendy. Jsem meteoroložka a ti v Německu určitě také vydělávají víc než v ČR, ale mě ani mé kolegy nikdy nenapadlo si stěžovat, protože jsme si své povolání zvolili dobrovolně s vědomím stavu odměňování v oboru.
  • platy doktorů

    tak jsem Vám držel palce abyste těm nenasytným vyděračům odolal. a ono zase nic. jsem zvědavý kdo si jako další dupne že má "málo"
  • platy lékařů

    Pane ministře, zamyslete se. Chcete přidat dvě miliardy milionářům. Co ostatní národ? Nic jste nepochopil, raději odejděte.
    Karel Skála
    • Re: platy lékařů

      Souhlas!, na nás ostatní běžný lidi kašlou přesně takový lidi jako je on a těch je ve vládě mnoho.
      Každý nemá to co mají někteří podnikatelé a milionáři, mi (ti ostatní) máme aspoň srdce. K čemu budou prachy až nastane den kdy budeme potřebovat lidskou pomoc? Vsadím se že kdyby se stala přírodní katastrofa, většina národu by nikoho z vlády nezachraňovala a proč? přesně z toho důvodu jako Vy se chováte k nám. Mi bychom se bez vás obešli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit