Přejít na výpis diskuzí

Ladislav Chudík

OSOBNOST 31.12.2006 
14 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krásný dnešní narozeninový den a mnoho dalšich let plných andílkových dní *14*
  • Zdraví a pohodu do dalších let
  • Pane Chudíku, chtěla jsem Vám říct, že jste můj nejoblíbenější slovenský herec, dívat se na Vás v televizi je nádhera, budíte respekt a zároveň jste velmi milý a příjemný herec. Strašně ráda poslouchám Váš mírumilovný hlas. Zrovna teď koukám na Nemocnici na kraji města, to Vy jste tomuto seriálu dodal noblesu. Velice si Vás vážím jako člověka i jako umělce, takovou grácií a noblesou se hned tak někdo pochlubit nemůže. Ze srdce Vám přeji jenom to nejlepší, hlavně hodně zdravíčka do dalších let, hodně pohody a vitality, abyste nás mohl i nadále těšit z televizních obrazovek i z divadelních prken.
  • Pana Chudíka mám moc ráda hlavně pro jeho mírumilovný výraz v obličeji, když se na něj podívám, tak mě hřeje u srdce, podle mě je velmi hodný a příjemný.
  • Vážený pane Chudík.
    Vy jste hrál i ve filmu Bílá oblaka. Proč tento krásný a smutný film upadl v zapomění ?
    Co se stalo s herečkou Vierou Vajsovou ?
    Proč nehrála v dalších filmech ?
    Děkuju za odpověď.
  • Vážený pane Chudík
    K dnešním narozeninám přání hodně štěstí,zdraví!!!! *4*
  • pan Chudík je pro mě Herec s velkým H, Nemocnice na kraji města by bez něj nebyla ona. Navíc je to moc milý, příjemný a sympatický pán. Ať mu zdravíčko slouží i do dalších let. *4*
  • přání

    Vážený pane Chudík
    Přání k Vaším narozeninám hlavně pevné zdraví a dobrou pohodu. *4* *4* *4*
  • Kniha

    Ladislav Chudík-Ľubica Krénová výstižná, hutná, obohacující a pro mě velmi objevná (nejen z hlediska osobnosti L.CH., ale i s ohledem na historii slovenského divadla) knížka. Ve slovenštině, takže se člověk i pocvičí *3*
  • Dokument o mistru Chudíkovi

    Měla jsem to štěstí vidět dokument Ladislav Chudík, který o Velikonocích vysílala Slovenská televize. Vydařený portrét výjimečného člověka nasáklého divadlem, poezií, moudrostí a jen tak mimochodem rozdávajícího modely chování, přístupu k práci a k životu. Nad vším vyčnívá „posedlost“ divadlem a poezií a úvahy o nich. Těm, kteří si dosud mysleli, že Chudík=Sova, aniž bych chtěla tuto roli shazovat, naopak, ukazuje další polohy svého širokého hereckého rejstříku. A především lidskost, lidskost, lidskost.
    http://aktualne.centrum. sk/kultura/film-a-televizia/clanek. phtml?id=1154054

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit