Přejít na výpis diskuzí

Kristýna Frejová

OSOBNOST 4.11.2007 
6 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jste skvělá osoba,nedáváte na sobě jakoukoliv popularitu znát a proto tak nejste vůbec nikterak namyšlená.....dobře se mi s vámi povídá a atmosféra je tak úžasná :)))
  • Týnka je teď skvělá v seriálu Terapie co běží na HBO. Sledujete? Taky k tomu teď udělali takovouto srandičku *3* http://terapie.hbo.cz/zrcadlo#select
  • Pane můj!!!!

    Krystýno, na TV Barrandov jsem zahlédl kus jakéhosi německého seriálu.Příběh neuvěřitelně hovadný. Za ten Vy nemůžete. Ovšem Váš dabing je něco neuvěřitelného. Dutý hlas bez jakékoli snahy (či schopnosti)o nějaký dramatický projev. Polské "dabingy",kdy jeden hlas čte všechny role jako sdělení nádražního rozhlasu je proti Vašemu umělecký projev. Věnujte se prosím raději něčemu užitečnějšímu.
  • funny dance

    I enjoyed it..
  • rozloučení

    Milá Kristýno! Omlouvám se za familierní oslovení, ale jiné mě nenapadlo. Cítím s Vámi zvláštní spřízněnost, bohužel smutnou, související s odchodem Vaší vzácné maminky. Poprvé mě tato souvislost napadla při četbě rozhovoru s Vámi v Oně. Bylo to nedlouho poté, co odešla i moje maminka. Já jsem starší než vy , je mi 45 a mé mamince bylo 75, ale myslím, že věk je v téhle chvíli nepodstatný. Jsem v myšlenkách s Vámi, a to proto, že moje myšlenky pořád utíkají za mojí mámou, takže vím, co teď prožíváte. Možná vzpomínám i proto, že moje máma se taky jmenovala Věra a taky proto, že vím, že Vaši maminku měla ráda. Jako herečku, jako člověka.Zdravím Vás a přeju vše dobré.
    Tamara Kopřivová
  • miluji Te

    Ahoj, Krystynko!

    jsi krasna. Nejvic se mi libi Tva vtipna povaha. ja bych chtel jit s Tebou treba na kabu nebo pivo, popovidame si.
    Krystynko, napis mi e-mail. urcite se sejdeme.

    Hiro

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit