Přejít na výpis diskuzí

Kateřina Klasnová

OSOBNOST 16.10.2010 
5 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Katerino vam fandim kalouska klause necase ty zlodeje kapitalisticky povesit i s peake fuj
  • Text Vašeho příspěvku *16* Je to hrůza co VV předvedli i ten nejhloupjejš politik by byl chytřejší a ted by měl kolem 20 procent voličů.
  • Kdo je to?

    Cemu tady mam verit ,kdyz ani nevite kdy se Kacenka narodila nebo je to jina Kacenka nez je na obrazku *7* , chytraci
  • Diktatůra v České republice a političtí vězni kapitalismu cizáků.

    Na veše předražené stránky s dotazi někdo krade texty než se odešlou a píše to tam bez hačků a bez čárek.
    Kdy propustíte Pana Kájínka pana Molnára pana Ďuriševiče pana Moravce pana Krejčíře a další politické vezně diktatůry privatizace imperialisty .
    Vyjmenovaní pánové jsou humanisti duchovních hodnot vyznávající spravedlnost lépe jako Tibetští mniši s Dalajmou .
    Vrazi jsou letci a žoldáci,kteří napadli svrvhovaný stát tradice dle bible Lybisjou džamahyrýji s tradicí k Ježíši Kristu kde žila i svatá rodina logicky když odela do Egypta tak ne z Iraele jak balumotí Palestynci i židé ,ale z Lybyje kde byli taktéž okupanti Římani ,ale nevraždili lidi bobbami z letadel ani samopaly francouzských a amerických žoldáků pro které je člověk věc .
    Z Haagu by měli propustit srbské důstojníky neb nevraždili z letadel ani takovým způsobem jako žoldáci kteří napadli Lybiji.
    Diktatůra cizáků je v české republice můj bratranec Karel Salvet musel uprchnout neb si vystavil pivovat ve Slušovicích ,kde diktatura bank zaprodala státem Velké pivovary cizákům Nomura a pak Britovi z Apartejdu Jar,takže rodinný pivovar měl útrum ,neb nebyl gigantický za miliardy které podporovala česká diktatůra privatizace subvencemi prodeje pod realnou cenou hodnoty českých pivovarů z doby první republiky zmodernizované dělníky a rolníky v době čssr .
    Doufám že si to vy přečtete i když vláda hýří na vaše stránky s dotazi v nové tvorbě diktatůry tvorby stránek ze státu nákladů miliard na politické platy politiků .

    Brachtl Antonín
  • Idiot totality Šíp

    Dobrý den paní Kateřono v pořadu stupídního baviče z doby totality Šípa se stupídním ftipem ateismu idiotů v úvodu ,jste se objevila jako host pořadu a stěžovala jste si,že Vám už nikdo nepíše ,asi to bude tím, že tam máte cenzůru názorů na stav českého státu.Česká kultůra sklouzla po slupce od banánu do Superstárs vedené potomky mameluků Osmánské říše slovakomameluci ,kteří hodnotí včetně té turkyně Oswaldové není ani jediný čech v české superstárs ,aby hodnotil české talenty ,neb slovensko česká Superstárs to je jako smíchané jabka s hruškami.
    Americký Joah nezná ani Olympic tak zpívá Beatles a Habera se rozplývá a poté vyrazí českého zpěváka co zpívá lépe jako Miler ,prostě nejsme nějací negříci u ohňů ,ale česká kultůry zpívá kvalitně bez pohybu i lidovky ,takže proč zde vytváří nějaký Sultanát jevištní plochy Slováci potomci Mameluků Osmánské říše i dle obličejů poroty .
    Sultanát kde policie vjíždí na koních do demostrujících za práci a spokojený život ,že jste nepoužili a nepovolali do Nového Bydžova americké tanky ,aby rozstříleli demonstrující dělníky jako v Bahrajnu,když celebrity si žijí jako Sultáni i politici a MOhamed Kadáfí je oproti českým miliardářů a milionářům z rozkradení Ministerstva obrany státních zakázek je Mohamed Kadáfí zbožný člověk jako z tibetského kláštara chráněn Gardou žen,lde zvyklostí haremů tradice tamější kultůry a obléká se dle biblické tradice a je vitální,že nopožívá drogy farmaceutického průmyslu s reklamou na výhry a pije jen Coca Colu nikoliv alkoholici čeští poslanci s alkoholikem Kalouskem vrahy žoldáků v cizině Afhghanistánu kterým žehná bachratý arcibiskup jak sud .

    Ahoj a polepši se ateistovi a blci Šípovi jsi nevytkla ani ftip kterým hanobí věřící v Allaha Boha .
    Netelefonuji nemám mobil nejsme sponzor milionářů ani zotročování SMS Superstárs ,ani se nezučastním sčítání lidu neb nejsme podnikatel a nikdy jsem neměl firmu ani nebyl v politice člen nějaké strany ,takže dle EU se nezučastnuji vyplnění dotazníků a formulářů to jim sděl za dvacet šest milonů sčítání lidí relklama jako prase v televizi i stím polským ksichtem ,kdo to platí ?
    Antonín Brachtl

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit