Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Šiklová

OSOBNOST 22.6.2008 
64 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milá paní Šilová, krycím jménem FILOZOFKA a DELTA, evidována StB pod čísly 18093, 10732, 37441, 9/4-81, archivní číslo V-40826 MV ode dne 8.4.1970. Mám velice silný pocit, že zrovna Vy nemáte nejmenší právo kázat morálku. Lidi jako Vy se na mé rodině podepsali až moc. Mám pocit, že byste měla už konečně jít někam, kde si Vašich zásluh v činnosti pro StB budou vážit. Václavu Havlovi musíte být neskonale vděčná, že?
    • Souhlas.
  • Užasná,inteligentní,chytrá.Ale doma nebývá nikdo prorokem.Navíc mezi hlupáky a lenochy.Snad si toto přečtete PANÍ Šiklová.Marcela.
  • Šiklová,jste ostudou česka.S vašimi kecy se schovejte někde do kouta.Ty vaše havloidni řeči už nejde poslouchat.Demence už na vás útočí a hodně. *11* *10* *13*
  • Paní Šiklová, Vy s vaší partou jste ostudy práva a demokracie! Zneužili jste jméno hrdiny, jakým Dr. Kriegel byl,abyste ocenily partu drzých výrostků, kteří si přisvojují cizí majetek!Místo slušnosti představujete pouze stařeckou demenci. Vaše sebevědomí je pouze genetická deformace staré členky KSČ!a SOCIOLOGIE VE vAŠEM PODÁNÍ? Jen návod jak obcházet právní stát.
    Styďte se na stará kolena.Znám mnoho lidí prospěšnějších pro tento stát, jen nemají Vaši drzost a exhybicionistické touhy. Stín na hrobu Dr. Kriegla na hřbitově v Motole ponese Vaše jméno.
  • Paní Šiklová, ráda jsem četla vaše knihy, ale v posledních letech jako byste se minula rozumem.Obyčejný sedlák si spočítá, kolik lidí a zvířat jeho statek uživí.Ono nestačí je uprchlíky zachránit, ale kdo je bude živit,vydělávat na ně, jak ochráníme ženy před nadrženými samci,v mnohém si notujete s paní Žilkovou.Jste ostudou.Myslete více na naše lidi, bezdomovce, chudé, nemocné, pprioritou je přece rodina, příbuzní,vlast a potom teprve můžete pomáhat jinde.Je mi vás upřímně líto. Katka
  • je to převlečena komunistka prosstě blbka!
    • Co je, to snad ani slovy nelze vyjádřit. Musel bych být velmi vulgární.
  • Zlá to žena,nechytrá,bez svědomí a paměti.
  • Nechápu, prčo by jsme se měli starat o každého, kdo k nám vleze bez dokladů z cizí země? Já jít do Afriky bez dokladů, tak si mě uvaří k večeři. Na naše občany nehledíte! Pracovala jsem celý život tady, onemocněla a dnes nemám na jídlo! Nikoho to nezajímá, proč živit cizí rasy z jiných kontinentů? To je humanita?
  • Pro v životopisu není zmínka,že byla přes 20let zarytá komunistka? *16*
  • vážená vaše komentáře jsou lživé-při balkánské válce jak říkáte si nešlo nevšimnout oněch 400 tisíc uprchlíků- v Rakousku například v Lechu kde se nikdy nic nezamykalo na noc se vše během 1 roku změnilo--když tam dorazili ti ubozí uprchlíci- jediné co uměli bylo KRÁST. a KRADLI KDE SE DALO takovým způsobem že se domácí nestačili divit.V obchodech,domech,bankách-neuvěřitelné co ti rádoby chudáci dělali *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit