Přejít na výpis diskuzí

Jiří Rusnok

OSOBNOST 12.7.2013 
26 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další TROU-A,Bune ničit naši, Ubohou *1* *1* KORUNU!!!!!
  • Vy b..ečkové za co se má omlouvat,tak mluvíte všichni.Že se mu nechtělo na pohřeb teroristy a vraha,který se objímal se všemi diktátory.Od Sýrie až po Kubu.A najednou je oslavovám až do nebe.Ještě že není svatý.Vzpamatujte se všichni b.bci.... *12* *12*
    • souhlas!!!URY
  • Pane předsedo vlády, nebo čeho jste předseda? Asi jste předseda klubu nevychovaných lidí, kteří bojují jen za svou moc, posty a prachy. Jste-li aspoň trochu chlap, tak tu ostudu, co jste udělal republice, aspoˇm zjemněte okamžitým odchodem ze všech funkcí.
    Je mi z vás na zvracení.
    Václav Klement
  • Vážený pane premiére,
    je mi strašně líto,že žiju v této republice plné gaunerů,nevychovaných a především sprostých politiků,ke kterým patříte i Vy sám.
    Měl by jste se zachovat jako správný chlap a okamžitě odstoupit z vašeho teplého postu,který Vám přidělil Váš kamarád Miloš Zeman.
    Hluboce se stydím se za Vás oba.
    Volter Miroslav
    • plnej souhlas a to ten dobytek rozdal v patek miliony tem co se strhli v 'praci'ostatni lidi se podle nej flakaj ale rozdal to z jejich penez
  • Pane Rusnoku, okamžitě odstupte !!! Nemusíte se omlouvat, to by jste lhal. Projevil jste se jako křupan v kravatě, zrovna tak jako vaši kolegové.
    Jste (jsme ) zparchantělý národ 40 léty bolševizmu ale toto je vrchol.

    Pane presidente Mandelo, pane presidente Havle, pane presidente Masaryku ,
    promiňte.
    • Jsi ubožák,patolízal a totálně mimo mísu. Havel si s Mandelou můžou podat ruce. Nevím odkud jsi ty křupane ale v Praze se po té jeho amnestii Havlovi říkalo hromadný vrah. Je dobře že už oba zdechli,hovado jedno blbé.
    • Přesně. Omlouvat se za nevhodné vyjádření v souvislosti s úmrtím Nelsona Mandely je samozřejmě namístě, ale až v druhé řadě. Co je to ale vůbec za vyjadřování, co je to za partu, jejíž šéf takhle mluví? To člověku opravdu vyrazí dech, nikdy bych něčemu takovému nevěřil. Je to na okamžité vyloučení ze společnosti slušných lidí, vhození ručníku do ringu i kdyby bodový zisk byl kdovíjaký. Stydím se za svého ministerského předsedu, za členy vlády a úředníky, kteří mu takové způsoby trpí.
      Ano, pánové Masaryku, Havle, Mandelo, promiňte.
  • Teda, poslední uniklý rozhovor tohoto "pána" s generálem Piskem přesně odhaluje jeho kvality i pravdivé ršení, že ryba smrdí od hlavy.
    Myslím, že Mandela by se musel v rakvi pozvracet, kdyby mu něco podobného zy státní peníze šlo na pohřeb.
    • Mandela tu už dávno být neměl. Jeho nástup k moci zavinil bordel a mnoho mrtvých bělochů. Jsem rád že konečně skápnul.RMW
      • Pane Jirko , budete asi trochu prostého ducha ale jnak se mějte dobře.
  • Držím moc a moc palce, pavné nervy !!! Jen tak dál !
  • panu Rusnokovi fandím už proto,že se snaží vyhnat ty nenažrance,kteří si nestydatě dávají milionové odchodné a to ještě při těch obrovských platech v době,kdy stát je v dluzích.Sprosťárna a bezmezná drzost.Doufám jen,že taky udělají něco s ČEZem.To je to samé jako České dráhy.Je to sprosťárna pro všechny slušné lidi v tomto státě.
    Co by to mělo jít z kopce,proto,že jsou Zemanovi přátelé.Prezident je velmi chytrý ,vzdělaný člověk a každý vedoucí,ředitel v každé práci si k sobě vybere lidi,kterým věří.Přes to,že jsem byla voličem pravice,tak si nepřeju návrat vlády,která tu byla.Pracovití,slušní lidé ,rodiny s dětmi a důchodci se za té vlády,co odešla, měli nejhůř.Obírali nás všemi možnými i nemožnými způsoby,vykládali nám,jak se musí šetřit a vidíte,kde jsou ty peníze.U pana Žaluda,Nagyové,Romana a určitě u spousty dalších,co se ani nedozvíme.
    • Mluvíte o něčem jiném - teď pouze fandíte sprosťákovi . Poctivých i slušných lidí je více
      • Pane,kdo vás platí? Podívejte se do statistiky a opakuji,jsem rád že je ten zločinec už v hajzlu. Já bych ho z kriminálu nepustil ani na dvorek. Že jsem prostého ducha? Protože mám jiný názor? Prostého ducha tu bude asi někdo jiný. Ludvíku jeden ludvíkovatej.
    • Souhlas.
  • v čera sem poslouchal projev o možností nové vlády a myslím že by mohl tam zahrnout i zemědělství třeba jak zachovat živočišná výroba jako jak zachránit české zemědělství aby sme pořád taky nedováželi maso a mléčné výrobky z ciziny zemědělství tu umírá pomalu a jistě a spíš sme stát skladů ne české krajiny české lidi potřebují práci a né jenom cizinci dal bych do zákona aby 75% zaměstnacu ve firmách by měli být češi
  • Konečně po nějakých 7.letech normální slušný politici(odborníci) i když na to budou mít krátký čas,tak snad změní konečně něco k lepšímu.Držím panu Rusnokovi palce aby to dal alespoň trochu do kupy,ten bordel po těch letech dal trochu do roviny.To co se tady dělo poslední dobou,jsem myslel,že je možné jen na Ukrajině,ale bohužel s posledními vládami v čele s ODS,jsme se tam mílovými kroky blížily. *3* s úsměvem a nadějí do dalších let hodně sil bez dobytků v čele naší rozdrancované země!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit