Přejít na výpis diskuzí

Jaroslav Falta

OSOBNOST 24.11.2015 
3 příspěvky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím Jardu Faltu-seniora motokrosaře světové úrovně na kterého jsem se jezdil dívat především do Holic (u Pardubic)ale i do Třemošnice, do Týnce n.S., kde písečná vlnitá trať dávala zabrat. Zde jsem s Jardou mluvil, držel mu limonády, když si zavazoval tkaničky a vzápětí se k němu přidružila pěkná prdelatá fanynka v modrých přiléhavých kalhotech a odvedla mi ho, takže bylo krátce po rozhovoru. Jenom jsem mu popřál štěstí s důvěrou že vyhraje. Jeho dravost a houževnatost byla fantastická. Jízdy po zadním kole, do kopců, nebo blátem při zimních televiz.seriálech, famozní! Byly to krásná časy, rád na ně vzpomínám. Jardo, upřímně Ti přeju hodně zdraví a dlouhá léta .
  • J, FALTA byl jen jeden, který dokázal na tehdejších motorkách nemožné. Chodilo se na motoccrosy, ale také na Faltu. Dnes se nedá o žádném jezdci říci.J Churavý, Z Velký, A Baborovský,a zmiňovaný J Falta silná Čtyřka, která si nedarovala nic zadarmo a byli rovnocennými soupeři.
    Je třeba si uvědomit, že v tehdejší době se MS jezdilo 2x40min+2KOLA a na motorkách tehdejší koncepce to nebyl žádný med.Domácí mistrovství bylo pak doplňováno třemy- čtyřmi zimnímy televiznímy motoccrosy, které svou náročností zima, sníh,led, bláto, nikoho nešetřili a bylo opravdovým ůměním motorku dovést do cíle.Byli to takový rytíři motoccrosu. Dnes je všechno jinak a stále věřím, že se nějaký ten rytíř třeba malinkatý najde a bude světové špičce konkurovat, aby se mohlo zase na koho chodit a fandit.
  • Jarda Falta byl excelentní,talentovaný,skromný závodník století v naší republice a na světě.
    Česko a všichni papaláši,kteří se na něm přiživovali,by se měli stydět za to,že když skončil,tak po něm ani pes něštěknul.
    Většina fotbalistů,hokejistů,atletů,koulařek a jiných,pokud dosáhnou srovnatelných úspěchů jsou zajištěni do konce života,ale hlavně se můžou dál realizovat a předávat zkušenosti novým talentům.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit