Přejít na výpis diskuzí

Jana Hybášková

OSOBNOST 2.1.2009 
3 příspěvky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den
    nedávno jsem zalechl závěr Vašeho rozhovoru v Radiožurnálu
    a bylo mně z toho smutně reportérka se ptala na váš názor k opatření Evropské unie k Izraeli značení výrobků atd.nemusím se rozepisovat,
    odpovědi jsme se nikdo nedočkal .já si jinak vaší práce i manžela vážím nevím co Vás nutí ,nebo se bojíte o místečko , nebo někoho ,pro mně byla Vaše odpověď značně alibistická a proto jsem smuten
    přejji Vám více odvahy jinak to můžeme zabalit .
    Stanislav Novák
  • Dobrý den paní Hybášková .... právě jsem dosledovala váš projev v televizi ...Je mě jasné ,že jako arabistka nebute proti přistěhovatelství syrských uprchlíků do naší země ...je to vaše práce a vysoký plat za to berete...
    Jen mě prosím vás odpovězte, co s těma "opicema" z islámu budeme dělat???
    Budeme je živit a čekat, jak nám tu budou znásilňovat naš děvčata ....
    Oni tu neumí žít - oni mají jiný styl života a jiné poslání ....Naše kultura jim nic neříká.Máme tu staletí cikány, které integrujeme - a žádný výsledek nemáme ....Jak integrujete ty černé "tlamy"????
    Paní Hybášková ....vezměte si ty islamisty k sobě domů a starejte se osobně o jejich integraci ....Pak jedině poznáte, že je to zbytečné!!
    Jenže to už sem přijde náplava dalších jejich příbuzných a naše země zkolabuje ....Jste HLOUPÁ HUSA a ničíte život našich obyvatel ....!!
    Co dokáže člověk udělat pro peníze - viďte paní Hybášková ....Jste na to hrdá?!
    Jste zrádce národa adoufám, že vám a vaší rodině to někdo dá patřičně najevo !! ....Za zradu se musí platit !!
  • nebezpečni bohové

    vážená paní velvyslankyně.

    Protož jste k tomu osoba nejpovolanější, obracím se na Vás s prosbou o sdělení Vašim známým lidem na severu Afriky a všude, kde jde teď o život v svobodě a o život vůbec. Požádejte je prosím, jestli to bude možné, aby si do nově vznikajících ústav prosazovali zákon zakazující strany a hnutí s nacionalis-tickým nebo náboženským programem. Přeskočí tím celou etapu vývoje a zachrá-ní se mnoho životů.
    Jen pro srovnání: Dnes jsou s radikálním islamismem někde v našem 14. a 15. stole-tí, kdy husité se také cítili oprávnění vraždit antikristy. Teď mohou v arabském světě přeskočit třicetiletou válku a mnohé nacionální konflikty, které byly v Evropě jako následek vzniku národních států. Děkuji Vám za porozumnění.

    S pozdravem strachota *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit