Přejít na výpis diskuzí

James Herriot

OSOBNOST 31.12.2006 
22 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • james herriot
    prostě pecka durrell byl horší
  • Pan Herriot.
    Ano užasná čatba.Také utíkám ke knížkám pana Herriota.Je to balzám na duši. Mohu také doporučit knihy od David Grant.Grant se postupně učí zacházet s nemocnými kravami, prasaty a ovcemi,ale i jejich svéráznými majiteli. Vtipné historky z prvního nárazu reality evokují laskavým humoram i porozuměním pro bližního svého slavné zvěrolékařské patálie Jamese Herriota. *14* *3* *5*
  • Mám trošku problém s "výběrovkami " ty mne moc nezajímají chci jen ucelené dílo bez různých kompilací . Poradí mi někdo ? Děkuji .
  • Přečetl jsem od Pana Herriota jen dvě knihy je to balzám na duši velmi lidské utěšující že lidé jako je pan Herriot je tu s námi stále v jeho knihách velmi uklidňuje vím že odešel ale jeho knihy jsou tu s námi a stále oblíbené.
  • James Heriot

    Nevím jak to přesně vyjádřit, ale chci říct, že takový život jako vedl James může být příkladem pro všechny ostatní lidi. On nejenže pomáhal lidem, vykonával užitečnou práci, vychoval řádně dvě děti, byl milý a přátelský ke svému oklolí za svého života. On dokázal to, co málokterý člověk. A to, že i po svém odchodu z tohoto světa dál rozdává radost a útěchu miliónům dalších lidí. Jestli existuje nebe, tak věřím, že právě James je ten, který tam patří a právě si tam užívá další spousty legrace.
  • Nove nazvy

    Knihy vysly znovu u jineho nakladatelstvi s jinymi nazvy:
    Zvěrolékař na blatech
    To by se zvěrolékaři stát nemělo
    Zvěrolékař má namále
    Zvěrolékař v chomoutu
    Zvěrolékař jde do boje
    Zvěrolékař v povětří
    Yorkshirské povídky
    Zvěrolékař opět v jednom kole
    Zvěrolékař a jeho přátelé
    Moje nejmilejší kočičí historky
    Moje nejmilejší psí historky

    Nazev nakladatelstvi nezminuji, at nejsem narcen z reklamismu a vsichni si ho jiste bez problemu najdou. Jinak vyprodane knihy opet dotiskuji, momentalne prvni dil by mel mit dotisk 11.11.2009
    • Re: Nove nazvy

      Dobrý den chtěla jsem se zeptat zda víte jak jdou knihy za sebou a nebo jaké díly jsou v jednotlivých knihách.Mam v tom docela zmatek.Děkuji *9*
  • James Herriot

    Knihy Jamese Herriota???To je úžasná četba!Jeho knihy jsem nečetla já je hltala *4* .A jsem ráda ,že mi ještě nějáké na přečtení zbívají protože jsou úžasné *3* .
  • Herriot

    Je to autor mého života...
  • Herriot

    Nezbývá mi, než souhlasit... Jeho knížky jsou úžasné, milé, hladí po duší...
  • Herriot

    Četla jsem jeho knihy několikrát,stále je mi nad některými příběhy smutno a nad některými se sama doma chechtám jako blázen.A myslím,že ne naposled.Jsou kouzelné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit