Přejít na výpis diskuzí

Ivan Bartos

OSOBNOST 19.10.2017 
8 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

    Nemá to v hlavě v pořádku, ta jejich snaha o kontroverzní legalizaci marihuany ve vysoké politice není vubec normální, at si to swinstvo nejprve vyzkouší jeho vlastní děti (je to dnes běžně dostupné i nejvíce právě dětem na ZŠ a nic se s tím evidentně nedělá) a pak o tom muže mluvit, evidentně mu nestačí že pod vlivem marihuany u nás nejen častěji mladiství, který si plnými doušky užívají své vysněné (pro ně asi tolik americké) svobody bez zábran, bez hranic usedají běžně za volant a kdyby zabili sebe je to i v pořádku (je to nejlepší upozornění pak ostatním jim podobným lidem), ale když tím nebezpečně ohrožují ostatní na silnici to v pořádku rozhodně není, je to pak největší problém právě celé společnosti. Marihuana je nebezpečná, riziková psychotropní halucinogenní látka, se kterou experimentují běžně i děti a častěji mladiství a neuvědomují si už vubec možné dusledky, ta jejich častěji pak vygumovaná hlava po marihuaně není žádným řešením jejich životní situace, ale jsou tím dnes asi tzv. ve společnosti nejvíce in, jsou to přece frajeři a machři rádi pod špatným americkým vlivem hip-hopu a rappu! S tím si mužou laskavě všichni táhnout zpět do USA a pak to poznají mnohem lépe o čem to všechno vlastně celé je hrát si tu na Krále, na kinga jak jinak. MARTIN DYNTAR

  • MartinDyntar

    Ivane prosím tě kromě legalizace marihuany a elektronické evidence služeb apod... atd... by se v první řadě Pirátská Strana měla zaměřit na nutnou vládní pomoc obětem domácího násilí a na reformu psychiatrické péče, protože duševně nemocných lidí v dnešní době neustále ve společnosti vysoce přibývá a není jim často řádně vyplácený ani ID, jsou to lidi co živoří v nedustojných podmínkách na ubytovnách, což není prevencí, ale rizikem pak jejich případné kriminální činnosti a je nutná pomoc ze strany vlády! Vím a vidím to z vlastní zkušenosti! Protože já bych těmto lidem (obětem domácího násilí a duševně nemocným lidem) nesmírně osobně rád pomáhal, jenže na to nemám žádnou kvalifikaci a bez nutné pomoci právě těmto lidem se nechci a nehodlám a nedokážu do české společnosti řádně začlenit. Jenže právě tyhle priority nemá ve svém programu žádná naše politická strana, tak na politiku kašlu a k volbám už nejdu. A co byznys s chudobou v Česku, kdo ho konečně začne řešit? A kdy? Já jsem osobně anarchistického levicového smýšlení a jsou mě přednější priority ČSSD než Pirátu.

  • MartinDyntar

    dobrý a sympatický vysoce schopný politik.

  • Tohle je velice oblíbený,politický narkoman. Kdo by to do něj řek ?
  • Duševní mrzák co váží i s postelí 45 kg a jediné o co mu jde brát peníze za howno! To musel volit podobný duševní mrzák a paskvil s IQ jepice.. Kdo vás pustil z ohrady tupouni?
  • Afektový a narcistický blázen na svobodě ! To bych snad ten hlas dal raději Burešovi nebo dokonce Kalouskovi !
    • Oprava afektivní
  • Kam se cpeš. Už jsi se někdy na sebe podíval do zrcadla? Vaše strana je pouze sebranka trapáků a feťáků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit