Přejít na výpis diskuzí

Helena Válková

OSOBNOST 24.3.2014 
13 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Komunistická mrddka!!
  • Jak může tato paní mluvit o sobě jako o " slušné dámě ", když byla v KSČ ? To je neslučitelné !
  • Konečně toto demmentní individum skončilo na ministerském postu!!!KONEČNĚ!!
  • Vždyť se na ten xicht podívejte,taková chudačka hloupoučká...Ta chudinka ani z jejího výrazu neví,kde je,od kud se vzala a hlavně jak se ocitla na ministerském postu..V tomto politickém divadle už chybí jen Jiřinka Bohdalová a Squadra azzura se Sobotkou,Babišem a Stropnickým je kompletní *15* *15* *15*
  • Po přečtení jejího životopisu a profesního růstu, tak žádný zázrak to není.
    Ale politika udělá i z hlupáka ministra a této dámy se dá pochybovat o tom, že funkci ministrině spravedlnosti zvládá.
  • Jak je možné,že v 21 stol. Vás nemorálně soud připraví bezplatně v " Dobré víře " o pozemek,ač z něj platíte řádně daně z nemovitosti,měl jste je správně zaevidovaný v katastru atd.?????? Což pak se stát,JZD,Čs.Lesy apod. řádně nestarali ve 20 stol. o pozemky,nemovitosti, majetky a přesto byly vráceny církvím,restituentům apod.!!! V dnešní demokrat.době může vůbec toto existovat - viz.Televize Blesk - události z 10.11.2014,reportáž p. Fraňkové ?????????? Nejsme jako ONI- jsme ještě HORŠÍ !!!!
  • Za útoky na paní ministryni stojí zločinecká skupina kolem zlodějů MUS zejména žalobci v Mostě a v Ústí nad Labem. nebude klidu, pokud Bradáčová a spol. nebudou postaveni před soud.
  • Vážená paní ministryně. Za vaše zlehčování 360 000 obětí 2.světové války v ČSR nemohu udělat nic jiného, než Vás vyzvat k odstoupení. Divím se, že to Sobotka ještě dodnes neudělal.
    Mimochodem, dle statistik obětí 2.světové války v zemích protihitlerovské koalice bylo více obětí na 1000 obyvatel jen v Polsku (cca 230), v SSSR (cca 120), v Jugoslávii (cca 108) a v Řecku (cca 70). V ČSR, která je v této "tabulce" na 5.místě, to bylo 25 obětí na 1000 obyvatel. Samozřejmě je v tom počítán protektorát i Slovenský stát. Takže tvrdit, že se našim lidem nic nedělo, to si politik na vašem místě prostě nemůže dovolit. Neděkujeme, odejděte.
  • OPravdsu jeto podivné,že taková osoba,která nikdy vživotě nepracovala jen se válela v knížkách Válková si dovoluje být ministryní,to že býl její tata protektorratním četníkem tak to je tedy trapné a musel mět velké trauma kolik osob bylo zatýkáno četníky,nebo byl tak nadšný nacista aplnil ukoly a jestli má německou výchovu tak otom pochybuji,neb němci byli židé,nebo sedláci v devadesáti procentech ,takže nevypadá,žeby něco dělala taková vychrtlá stará paní jízlivé zvědavosti obličeje,kterou uspokojuje rutina jejího pojetí spravedlnosti.

    Brachtl Antonín
  • Není divu, když se u nás objeví výrok zlehčující 360.000 obyvatel ČSR zavražděných nacisty za protektorátu.

    Vždyť naše vláda dnes podporuje nacistickou, násilně nastolenou vládu v Kyjevě.

    Nevadí, že Evropský parlament ještě nedávno označil nynější vládní stranu Svoboda za "rasistickou, antisemitskou a xenofobní" http://edition.cnn.com/2014/03/06/opinion/speedie-ukraine-far-right/index.html

    Nevadí, že dřívější eurokomisař pro rozšíření Günter Verheugen říká "Poprvé v tomto století sedí ve vládě nacionalističtí ideologové, skuteční nacisté"
    http://www.deutschlandfunk.de/gefahr-einer-spirale-nach-unten.694.de.html?dram:article_id=280378&dram:recommend=1&dram:audio_id=263031&dram:play=1

    Naše vláda tuto nacistickou bojůvku podporuje z našich daní. Potom není divu, že členku takové vlády, dceru protektorátního policajta vychovanou v německém duchu, netrápí 360.000 povražděných obyvatel Československa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit