Přejít na výpis diskuzí

Drupi

OSOBNOST 14.5.2008 
13 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chci se s nim setkat, přeji si aby přijel do Ústí nad Labem
  • Já jsem Nikola a bydlím v Ústí nad Labem a moc bych si přála aby k nám do Ústí přijel Drupi
  • Moc bych si přála setkat s Drupim, je to moje životní láska *14* *14* *14* *14*
  • tak to som nevedela,ze Drupi bol hostom p.Krausa...krasny duet Drupi-Hanka Zagorova...
  • Drupi v Show Jana Krause! No, nebylo to nic moc. Ani se nenamáhal zazpívat. To i jeho kámoš Michal David zazpíval hit, a Drupi? Ani "ň"!
    Jan Kraus říkal, že Drupi je takovej Ital
    v Česku...
    Potom se Drupi zakoukal do tlumočnice Petry Škachové a chtěl, aby se posadila trochu blíž k němu a Kraus samozřejmě plácal o tom, že je tam navíc. Ale nakonec to pro mě bylo takové zpestření dopoledne, protože jsem si vzal v práci volno právě proto, abych si mohl pouštět písničky tohoto slavného interpreta.
    Od Drupiho jsem jednou dostal autogram a pohovořil si s ním. Italsky. Pár let byl mým nejoblíbenějším zpěvákem. Jenže když začínal zpívat, sotva jsem se narodil.
    • Brouzdám netem už od 2:00 ranních hodin. Jak to vlastně venku dneska vypadá? Ani nevím, jestli svítilo slunce anebo padaly kroupy... Myslím, že dneska (zítra) nepůjdu spát. Spát půjdu asi až zítra,protože chci prolomit svůj vlastní rekord v nespavosti. Asi 20krát za sebou jsem si pouštěl One Direction, Best Song Ever a naposledy jsem sledoval Show Jana Krause. Vypnul jsem si u toho videa zvuk a pustil si Gangnam style! Byla to docela sranda. Takhle to dělám vždycky, když nemám co na práci. Mám sbírku fotek Mr. Beana, kterou nechci prodat ani za milion. Opravdu ne. Můj bratr Charlie (narodil se v Lucembursku, naše máma je Italka a otec Čech) odjel do Itálie a mě nechal tady v Česku. Pche, no to je teda brácha za všechny prachy! Takového bratra by ale asi ani nikdo neměl rád... Není to můj vlastní bratr - je nevlastní. Navíc je černoch (jistě, že je adoptovanej) a ve škole měl problémy s šikanou. Jsem rád, že i přes to všechno, co si musel vytrpět, šel nakonec studovat na vysokou školu. Já jsem mu s učením trochu pomáhal, protože jsem o jedenáct let starší než on. Ale rozhodně tady nehodlám rozebírat všechny "zbytečnosti" ohledně mého bratra. Co se zněho nakonec stalo je napsáno na Facebooku. *1* A musím dodat, že je to hoooodně zajímavé, takže doporučuju přečíst. Aha, já zapomněl - jsme v diskuzi o osobnosti Drupimu! Jestli jsem zde vypisoval svůj rodokmen, tak promiňte. Já už sem taky zblblej z toho computeru, takže se fakt omlouvám!!!!! Drupi je skvělej zpěvák, myslim, že i dobrej společník....
      • Zdarec! Trochu jsem se vyspal a dnešní den jsem začal opět s hitem Sereno e a Vado via. A mám tu jednu zajímavost ohledně Drupiho: hrál dokonce i ve filmu! V jakém? To se dozvíte, pokud mi k tomuto komentáři dáte hlas Líbí se. A hlasů by muselo být přes 3 000. Není to vyhrožování! A ještě něco! t na internetu nenajdete! Jsem rád, že Drupi vůbec existuje. Protože kdyby nebyl, jen těžko by našli jiného Italského hřebce s takovým velkým talentem. No nic, kdo chce pokračování mých komentářů, ať se prosím přesune ke Zdeňku Troškovi.
        • To jsou nějaký moc dlouhý komentáře. Mně se je číst teda rozhodně nechce! Stejně sem moc lidí neleze, takže jste si dali zbytečnou práci.
        • "t" patří mezi moje označení. Rozhodně to neberte jako chybu, pls.
  • Happy birthday!
  • Happy birthday to you.

    Happy birthday Drupi. I wish much healthy. Fan Hana Zagorová Kamil. *4* *4* *4*
    • Re: Happy birthday to you.

      Měl´s to napsat italsky *1*
  • Prodám LP desku

    Ahoj, prodám LP desku od Drupiho:
    LP Bounanotte
    Deska je v bezvadném stavu a velmi málo hraná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit