Přejít na výpis diskuzí

Velkolepé století

FILM 16.12.2012 
54 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

    Raději sledovat "Velkolepé Století" než už dnešní americké filmy a seriály . Nepotřebuji už zapnout TV a nevidět nic jiného než lacinou americkou kulturu zábavy z všeho nemyslného násilí, které je pro američany evidentně už lidsky příjemné, v těžce idiotských už jen v komerčně lacině a v tupě v nesmyslně konzumně prohnilích amerických filmech a seriálech, američanum vždy šlo jen o jedno - o peníze a zábavu, tak doufám že se všichni američani v té slavné konzumní a v konzumně v kapitalisticky krajně prohnilé Americe všichni navzájem už konečně v reálu už postřílejí. Těžce nenávidím Ameriku a američany! Pohrdám těžce a rád její kulturou zábavy a konzumu a nelidského už zrudného kapitalismu ve všem a nade vše v hodnotách američanu a dnešní Ameriky, naštěstí jsme stále ještě kulturně doma v Evropě a žijeme domovskou Evropou a to je právě dobře..

  • MartinDyntar

    Hurrém je neskutečně krásná, chytrá a panovačná. Sulejman je pohledný, je také chytrý i spravedliví. Toto jsou už jen výjimečně prozměnu slova mé přítelkyně Marie, která mě v tomto komentáři právě k "Velkolepému Století" tu prozměnu ted tolik vyjímečně podpořila.. protože i já mám "Velkolepé Století" také už divácky rád.

  • MartinDyntar

    upřímně sám se na to raději už více nedívám, to bych běžel myslím za chvíli a každou chvíli do lékarny s Marií pro clavin, jenže já jsem snad doufám štastně i neštastně ji melancholicky notoricky oddaný že si nemužu už bohužel pomoci a ne tohle skutečně už není žádná naše psychologicky sexuální poradna pro melancholiky v před manželské krizi to jsme tady všichni pak asi špatně nebo ne?... Jsem hrdý že jsem sám vysoce už vždy loajální a štastně i neštastně natolik zklamaně věrný. Všem stále opakovaně notoricky už tolik připomínám že už nejsem žádný jejich už vysněný sultán Suliman a není to bohužel už nic platný nemyslíte?, jsem asi na FB magnetem jak na nechápavce a hlupáky tak na samé naježené plaché a chytré lstivé lišky, proto to je také na místě to psát právě naposledy sem k "Velkolepému Století" nemyslíte? Ne to bude omyl, týká se to Velkolepého Století, Marie mě totiž nutí se s ní na to dívat i bez kondomu a bez Clavinu a to je pak skutečně už největším diváckým utrpením..

  • MartinDyntar

    Také se na to občas rád dívám, a bez nejmenované pěkné už nezadané milé, hodné a laskavé přátelské slušné a bez rozumně naježené lišky bych to nikdy divácky asi nedal, potřebuji do toho divácky ještě hodně zasvětit liškama, je to také o liškách, o intrikách, o moci, o manipulaci, o dějinách, je to také o Turecku...je to moc krásný film. Je tam skvělá kamera a skvělí herci, kteří umí skutečně herecky hrát, a ví co hrají. Mám rád kvalitní záběry kamerou a znamenité záběry hercu vždy zblízka, a to tam pro mě divácky je..

  • veru
    *14* *14*
  • Je to jeden z nejlepších seriálů který jsem viděla a po návštěvě Istanbulu a přečtení historie z období sultána Sulejmana vidím že seriál zobrazuje i skutečné dění v tomto období.Obdivuji i výkony tureckých herců.
  • Dobrý den,kolik dílů má 4.série Velkolepého století?děkuji..
  • někde jsem četla, že kolem 90. stejně jsem to nevydržela a na youtoub shlédla díl, kdy umírá Hurrem i závěrečný díl, kdy umírá Sulejman. Je to sice v původním znění bez titulků, ale nevadilo mi to.
    Když jsem seriál náhodou shlédla na Barrandově, říkala jsem si, co je to za blbost, kdo na to může koukat. No a za pár týdnů jsem byla "lapena" a dívala se taky. Když to pak na Barrandově dávali znova od 1. dílu, byla jsem ráda, že jsem to mohla vidět od začátku.
  • prosím kolik má dílu 4série děkuji
  • Velkolepe století je vekmy krasný romantický serial nejvíc sem si tam oblibila hirem sultan a prince mustafu kdybytam nehraly tito postavy ten serial by nestal zanic jeto nejkrasnejší serial jakej semm viděla jje velmy krasny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit