Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

    Americký psychopati, stejně jako většina negramotných přežraných ošklivých kapitalistických konzumních prasat, která se vždy mediálně musí bez rozdílu zalíbyt uplně všem a který pro peníze udělají radi první i poslední, už skutečně uplně vše, ta hluboce morálně a hodnotově i finančně dnes zkorumpovaná už americká prasata, zlatý němec a velký Evropan Wim Wenders je mu nebylo totiž nikdy dáno bez velkých finančních problému a nesnází natáčet své filmy v té vysněné Americe, inu je to "Land of Plenty", ale jak pro koho, je to země velké chudoby, největšího násilí a největší kriminality. Takže jsem rád a nesmírně hrdý že žiju raději ve zlaté Evropě! A chráním to před velkým zrudným amerikanismem!

  • MartinDyntar

    Ta Amerika, ta Vaše Naše slavná Amerika je natolik oblíbenou zemí největších psychopatu a masových vrahu. Chce se mi skutečně jen plakat a zvracet právě z té natolik ubohé Ameriky.

  • Takoví normální zabijáci(Natural Born Killers)

    Zháním dvd stímto filmem ale s českým dabingem.Prosím poraďte kde sehnat.Viděl jsem tento film=je to už dlouho na Vhs kazetě kde byl dabován česky,ale na dvd nemohu najít český dabing:-(Můj e-mail je rossi01@seznam.cz *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit