Přejít na výpis diskuzí

Hříšný tanec

FILM 4.3.2007 
50 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miluju ten film *14* taky bych si ho chtěla zatančit ale to asi nepude *15*
  • Luky1987
    Nejlepší film od Patricka Swayzeho je Dirty Dancing - Hriešny Tanec
  • Nevíte někdo jak se jmenuje ten tanec co tančí ti zaměstnanci?? Šíleně se mně líbí, ale když už o tom někde píšou tak jako o hříšném tanci. Jenže když si chci najít nějaké základní kroky, tak to najde jenom scény z toho filmu- ten film je boží *4* .
  • hříšný tanec je suprovej film,ten nej na celým světě *5* *4* *14*
  • Výborný taneční film, který nikdy nezestárne. Dokáže zaujmout i po tolika letech. Tenhle film nebude okoukaný ani za 100 let. Líbí se mi mnohem víc než dvojka.
  • lynette
    Pro mě je to nejlepší taneční film všech dob! :-))
    A musím říci, že nejen já se u něj dodnes vlním v rytmu tance a písní, dokonce už i moje teprve dvouletá neteř a stejně tak jako já, na Patrickovi může oči nechat.:-D ;-)No, co k tomu mám dodat, tenhle film původně určený rovnou do videopůjčoven je trhákem i po čtvrt století a myslím, že ho jen tak někdo a něco nepřekoná! Dávám 10/10.
  • Zajímavost:
    Ve filmu zazní také dnes už velmi známá píseň She's Like The Wind, kterou zkomponoval, otextoval a nazpíval přímo herec Patrick Swayze, inspirací mu prý byla jeho žena Lisa. Doma s ní údajně trénoval i všechna taneční čísla k filmu.
    • lynette
      Původně se počítalo s tím, že film půjde rovnou do amerických videopůjčoven a proto se natáčelo jen s malým rozpočtem /některým tvůrcům přišel příběh příliš nezajímavý/. Bylo proto velkým překvapením, když se film stal celosvětovým hitem a v kinech vydělal mnohem více, než kolik činil jeho rozpočet.
  • Nestárnoucí hříšný tanec. :) Bavil mě před pár lety, baví mě teď a bavit bude pořád! Jeden z nejkrásnějších filmů a chce to obdiv, že i po tolika letech a po tolika nových a moderních filmech patří tenhle pořád mezi ty nejkrásnější! :) *14* *14* *14*
  • Tenhle film je úplně boží. *14* *14* *14* *14* .Ale ta dvojka no tak ta mě moc nezaujala *16* *16* *16* .
  • Love you..<3

    Tento film je opravdu nejlepší ze všech filmů co znám. Miluju všechny scény Patrick s Jenny jsou opravdu nejlepší. Je škoda že Patrick umřel. Když sem byla malá a viděla jsem to asi potřetí v životě slíbila jsem si že jednou pojedu do Ameriky abych jim oboum poděkovala za krásný film a i jen tak jsem se s nima chtěla setkat. Když Patrick zemřel bylo mi jasný že se mi to nepovede ani s Jennifer a to mě moc mrzí. Od jeho smrti se na tento film dívát každý víkend a každou volnou chvilku. Je mi děsně líto že se s ním-výborným hercem a tanečníkem a suprovým chlapem- nikdy nesetkám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit