Přejít na výpis diskuzí

Cesty domů

FILM 26.9.2010 
28 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Víte co je na českých seriálech nejhorší?
    - Už jich je tolik,že ztrácíte přehled,kde který herec hraje a koho hraje.
    - Nudné scénáře (naše životy jsou zajímavější než seriálové).Mě do háje nezajímá,že nějaký Petr zahýbá Lídě a že si chodí kupovat housky k pekařce co je závislá...Nuda
    - Herecký projev. Herci z divadla jsou (většinou)špatní,přehrávají,ale záleží i na scénáři.
    -Nejhorší jsou detektivky.Asi po 15 minutách člověku dojde, kdo je vrah nebo jaký byl motiv.Navíc tam zase hrají ti samí co v Ulici a Ordinaci atd...
    Jediná detektivka co jsem se koukala byla Mordparta a to jen kvůli Bartoškovi a Kotkovi ostatní byli na hraně s Ordinací a přehrávali.
  • Nikdy jsem nevydržela sledovat žádný seriál. Maximálně jen pár dílů, ale Cesty domů mě doslova mile překvapily. Díky moc.
  • Luky1987
    Já tenhle náš současný seriálový, filmový slovenský a český hnuj vubec nesleduji *16* *16* *11* *11*
  • Ze začátku seriálu se zdálo,že bude úspěšný. Postupem času se z toho stala slátanina nesmyslů. Tak jak to popisuje autor ve scénáři,tak to v životě být nemůže a není. Když se člověk zamyslí nad vývojem jednotlivých postav,jejich chování a charaktery, tak musí dojí k tomu,že autoři opravdu neví co píší,jen prodlužují agonii,která v seriálu přímo překypuje frázemi, místy až komickými. Nabalováním seriálu dalšími postavami,se úroveň seriálu ještě zhoršila. Policisté jsou zloději a podvodníci,Lékaři se mezi sebou perou,právníci a prokurátoři kryjí zločiny,no hrůza,hrůzoucí. Vrcholem je postava pana P. Raději to ukončete a točte něco rozumného. Že to jde,viděli jsme na ČT 1 v seriálu Policie Modrava. Vezměte si "mustr".
    • Luky1987
      Úplne souhlasím
  • Luky1987
    Fakt pekná hovadina je tenhle seriál Cesty Domu a nedá se na to vubec koukat !
  • Soňa a Alice jsou nej bez nich to nebude ono
  • Divím se, jak režisér o Cestách domů mluví, že je to výborný seriál a lidé se na něj rádi koukají. Sprostě se nemá mluvit a tak jen říkám, že to je strašná íčovina. První část za moc nestála, ale tato druhá je hrůza. Ať rejža zajde do hospod a tam se ptá. Bude se divit.
    • Ahoj spřízněná duše!Zkusila jsem z nudy přes léto zjistit oč jsem přicházela, viděla jsem už pár kravin, ale tohle jsou splácané všechny stupidní telenovely dohromady. Ani ti herci z toho moc nemůžou udělat a jsou vesměs trapní. Ale zase na druhou stranu- dlouho jsem se tak nezasmála, zejména kolem těch umíracích scén. Docela si lámu hlavu, kde je ta hranice, kdy mě podobný příběh upřímně dojme a kdy rozesměje, či uvede v běs. Co udělá z uměleckého díla s...čku! To se jim dokonale povedlo. Zd.
  • Je to proste kravina tenhle seriál Cesty domu
    • veru
      neni to kravina vůbec,,,,,,,,,////// *14* *14* *14*
  • Kravina jak hrom tenhle seriál a to jeste nepocítam ty novodobé celebrity,co tam hrajou.Kvalita ceských filmu a seriálu jede rapídne dolu smerem do sracek!!!
  • Za chvíli budou v televizi hlavním programem reklamy a mezi tým nějaký film nebo seriál.Čeho je moc toho je příliš.Peníze a zase peníze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit