Přejít na výpis diskuzí

Eda Kriseová

OSOBNOST 7.1.2015 
6 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S pobavením jsem se podíval na část Vašeho vystoupení, ve které se divíte, za co jsou Češi vděční Rusům. Odpověď zní ZA ŽIVOT národa i většiny jednotlivců.
    V době nacistické okupace Němci rozhodli, že Češi nemají v německém prostoru co dělat a je třeba se jich zbavit. Češi byli rozdělení do třech skupin, ti co měli árijský původ a názory měli být nadále považováni na Němce, ti s árijským původem a špatnými (nefašistickými) názory měli být převychováni, ostatní do koncentračních táborů kde měli být vyhubení kombinací těžké práce a nedostatečné stravy.
    Od toho nás zachránila Rudá armáda. Každý člověk by měl být za záchranu života vděčný, nemusí zachránci podlézat ale neměl by vystupovat proti němu.
    Pro Vás to asi neplatí, protože nemáte české jméno a předpokládám, že při nacistickém třídění Čechů jste byla zařazena do skupiny která bude přijatá do německého národa, čili stanou se z nich náckové.
    O Vaší znalosti ruských dějin nemá cenu se šířit,je nulová. Možná ale víte, že Moskva je považována za ruské město a možná i připustíte, že pokud nějaké vojsko vstoupilo do Moskvy nebo válčilo na ruském území, jednalo se o agresi. V časovém sledu : Tataři, němečtí a švédští rytíři, Litevci, Poláci, Švédové, Napoleon, Turci, Angličané, Francouzi, Němci, Čechoslováci, Poláci, Němci. Se všemi to špatně dopadlo.
    Nevěřím, že se z toho alespoň trochu poučíte, ale pokusil jsem se.
    • Na váš příspěvek nemohu ani argumentovat, protože, dle vašich slov, by jakékoli argumentace bylo pouhé házení hrachu na zeď. Něco, jako kdybych vám chtěl vysvětlit kvadratické rovnice a vy jste neuměl ani malou násobilku. Bylo by to pro vás nepochopitelné.
      Ale co vám říci mohu, je fakt, že by jste se měl více vzdělat a číst jinou literaturu, než bulvár.
      Alespoň drobnost. Víte zajisté, že část války byly německá a rudá armáda spojeny a spousta zvěrstev rudoarmějců se později připsala Němcům. Tak to je jen drobnost, kterou by se dalo začít v mé argumentaci. Jenže ..... :-)
      S přáním hezkého dne, Michal Honetschläger
    • Jased62-s pobavením i když s politováním Vaší osoby se (ne)divím prvonaivní představě,že za 2.sv.války Sovětský Svaz osvobodil Československo z jakési lásky.Šlo především o rozšíření komunistické ideologie a vlivu do celé Evropy a nebýt USA,tak by dnes např. Normandie hovořila "pa ruski".Dle Vaší typicky česky lísající se povaze musíme Sovětskému Svazu být tkzv. do smrti vděčni za osvobození,i když nás po roce 1968 na dlouhé roky zbrzdil ve vývoji a také v rámci systému umožnil vznik např.odporné STB,do které se nechalo nalákat tisíce lidí,kteří neváhali udávat i členy vlastní rodiny za jakési pofidérní výhody v kariéře atd.To ovšem ve Vašem neobjektivním komentáři jaksi chybí.Je mi Vás líto ...
      • Plácáte nesmysly, vy havloide. Kdyby nás SSSR tehdy neosvobodil, nebyl by jste tu, ani nikdo z nás. Vám možná tak bylo zbržděno myšlení, jak nás o tom přesvědčujete.
    • Děkuji, předešel jste mne ! Plný souhlas.
      Pro pí.Edu. Pokud trpítejakousi formou rusofobie, navštivte Bohnice, nemáte to daleko. Obdivuji vás, jak jste si dovedla
      zajistit spokojený život pod heslem "Havel"! Ostatně nejste sama.
      Raději jsem si přečetl vzpomínky p.Wolfa, ten nemusí lhát o panu
      Havlovi. Z finanční pomoci demokr.Západu neviděl ani bon !!!
  • Zdravím Vás, paní Edo, jako dámy si Vás vážím, nicméně všiml jsem si Vašeho vystoupení v Aktuálně s paní Drtinovou, nikdy jsem nebyl ,,porudlý,,nicméně Váš projev byl jaksi mimo mísu, p. Havla jsi v mnohém vážím, bohužel idealismus je dobrý u kávy a potom vás přejede realita..
    Doporučuji psát pohádky pro nejmenší, tam aspoň uplatníte vaší dámskou,
    dalajlámsky čistou nótu a děcka se potěší, s pozdravem Švácha

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit