Přejít na výpis diskuzí

Daniela Filipiová

OSOBNOST 21.1.2008 
4 příspěvky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážená paní senátorko, zvítězila jste v senátních volbách na 8 pražském obvodě, i když Vaše bydliště máte na Žižkově. Jako volič Prahy 8 jsem sledoval průběh druhého kola těchto voleb a mohu Vám zospovědně říci, že jste nezvítězila proto, že by Vás lidé - voliči, tak podporovali, ale proto, že už jsou ve velké většině znechuceni praktrikami a postupem zlodějské vlády ODS a TOP 09 a jak jsem si sám prováděl průzkum prúběhu druhého kola, mnoho lidí ani nevědělo, že volby probíhají a čekali na volební lístky ve svých domovních schránkách. Nepovažuji proto já, ani mnoho dalších Vaše zvolení za legitimní de fakto, i když de jure jste senátorka. Moc rád bych vážená paní senátorko věděl, jakým přínosem budete pro voliče Vašeho volebního obvodu a našeho bydliště. Jsem ivalidní důchodce a abychom s manželkou trošku důstojně žili, přivydělávám si ještě jako vrátný. Dnes jsem se ve zprávách dozvěděl, že Vaše zlodějská vláda ovládaná panem Kalouskem, a podporovaná narychlo ustanoveným poslancem, který má na krku vězení a dalšími týpky, narychli povolanými do sněmovny, nejenže zvýšila již tak vysoké daně a zdražení prakticky všeho, co člověk k životu potřebuje, ale ukradli jste ještě k tomu zvýhodnění důchodcům, kteří namnoze musí ještě pracovat aby mohli důstojně žít a Vaše strana i z toho minima, které za svou práci dostávají jim ještě ukradnete. Vím, že jako senátorka a podnikatelka takové starosti nemáte a ani Vás proto netíží a proto zvednete ruku za každou lumpárnu, kterou tato vláda na jejich občanech páše.
    Moc rád bych vážená paní senátorko znal Váš názor a Váš postoj k lidem ve Vašem obvodě.
    Ač nevím, jestli se tento dopis k Vám dostane a jestli jej vúbec budete číst, ale moc rád bych dostal Vaši odpověď. Jaroslav Sýkora Praha 8 Dolákova 553.
  • Paní senátorko. Se zájmem jsem sledoval, jak obhajujete jedno z hroutících se křesel ODS v Senátě. Vaše reakce na vaše zvolení, že totiž lidé volili demokracii, byla neuvěřitelná. Máte na mysli demokracii podle ODS, totiž zodějský posttotalitní paskvil demokracie počatý VK velkou privatizací? Chcete říct, že Filipiová a demokracie je totéž? Vaše odpověď byla typickou jalovou odpovědí ódesáckého funkcionáře, který si myslí, že je nakonec jedno, jak odpoví, jen aby to vyznělo, jako že stát jsem já..
    Nejsem v žádné straně a už mě nic po mém cestování nepomůže, i Vás vidím z výšky, z níž vidím své podnikatelské cesty po světě - od Kazachstánu po San Francisko, od Maroka, Tunisu a Brazilie či Kolumbie po Spojené státy a sever Evropy. Myslíte, že z takového nadhledu člověk vidí špatně?
    A ještě něco: ubude Vám jedna povinnost: čestná povinnost rektální alpinistky (jak říká pan Halík) vůči panu Klausovi. Co si počnete?
  • Paní senátorko, včera, tj. 16.10.1012 jsem sledovala Váš "souboj" s panem Dolejšem. Velmi jste mne zklamala. Vy která jste vystudovala "za koumunistů" k nim chováte tak zarytou nenávist. Je jedno jestli Vás vzali na školu poprve, či když už Vás vzali, máte za sebou velmi kvalitní studium, což Vám může každý závidět. Prostě nejste tolerantní, a nechcete mít nadhled. Vážila jsem si Vás, ale dnes držím palce do senátu Vašemu soupeři.
    Marie Sálková
  • Dotaz

    Dobrý den. Paní senátorko, jako delegátka z Čr. jste 7.10. 2010 na Parlamentním shromáždění Rady Evropy hlasovala pro přijetí původní rezoluce - Přístup žen k zákonné zdravotní péči: problém neregulovaného užívání výhrady svědomí- . Ptám se , proč jste hlasovala proti lidskému právu. Ač si myslíme, že je Evropa hrozná, pokud budeme soudit dle našich zástupců, jsme ještě horší. Je mi to velice líto. Děkuji za odpověď. Marie Málková , Přibyslav

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit