Přejít na výpis diskuzí

Daniel Vašut

OSOBNOST 25.5.2009 
5 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Dane, nezapomínám - ani na ohně, ani na odemčená vrátka a tajemný potok v podzemí, ani na úkryty v trávě. Nezapomínám na tebe. Těším se jednou na setkání.
  • Ahoj Dane,

    i po těch, už mnoha letech, na Tebe moc vzpomínám a pevně věřím, že se máš dobře. Jsem nesmírně ráda, že jsem Tebe a Makču mohla poznat. Kdykoli jdu kolem Bílé Velryby, vzpomenu si. A samozřejmě i na "pitevnu" ve Spirále. Zdravím Tě a přeji vše dobré.
  • Dane, ta věta cos mi vždycky připomněl, když jsem udělal nákou kravinu "kdosi se diví jak lehce kráčí po cestě věčnosti, řítil se po ní totiž dolů" se mi vybaví každé ráno. Měl jsem tě rád moc kámo a za tu facku na moji svatbě se ti omlouvám :-)Myslím, že brzo už mi ji budeš moct vrátit :-)....ach jo
    Měj se tam Matouš
  • Dan.Danouš..byl skvělý kluk , kolega a kamarád.Léta v kladenském divadle s ním byla fajn.myslím na něj i tolik let po jeho smrti.A Ježíše s ním(dělal.Šimona)jsem viděla snad 12krát...Každý 1 červem jsme se líbaly pod rozkvetlým stromem...byla s ním legrace.
  • dasha86

    škoda:-(

    Rusalku jsem videla a hral Dan. Byl super, dokonce se mi podepsal a udelal tam jeste slunicko *1* Byl strasne prijemny a byla s nim sranda. Skoda ze umrel

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit