Přejít na výpis diskuzí

Daniel Korte

OSOBNOST 7.3.2011 
17 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobytek I.Třídy.
  • Konečně jste pane Korte zakotvil ve správné straně "nabubřelých drzounů". Jen škoda, že jste tak mrňavá skupinka, která pravděpodobně v příštích volbách úplně propadne. No, ještě je tady zachránce slizký Gazdík. Mimochodem, měl byste Babišovi zazpívat veřejně omluvu za zprávy o celnících. Držte se politiky zuby nehty, překlady tolik nevynášejí !
  • Jestli toto je naše inteligence, tak jsme na tom dosti špatně. Víc nelze dodat, oni to nepochopí.
  • Vážený pane Korte, sdílím Váš názor, že pan Babiš nemluví chvílemi spisovnou češtinou. Jenže : já mu jednak rozumím, jednak ale fandím obsahu jeho slov a činů , jeho přímočarému tahu proti tunelářům.
    Divím se Vám ale, že Vám vůbec nevadí ublebtaná intonace Vašeho nejvyššího šéfa, jeho nejen mizerná čeština ale i, a to hlavně, prázdnota jeho myšlenek.
    Bylo by dobré, kdybyste o tom přemýšlel, obzvlášť za ty peníze, které Vám funkce poslance sype. Mám jen desetinu Vašeho příjmu, ale určitě mám rozumnější pohled na reálnost našeho života oproti Vám.
  • Ty starý židé,v parlamentu sedíš od roku 1991 nejprve za ODA.Který ču.ák tě volí.Jsi blbý až to bučí.Měli by tě hnát holí,za tvoje blbé řeči.Máš v hlavě nasráno a rozum pryč. *11* *11* *12* *12*
  • Včera jsem Vás poslouchal a nesmírně jste mne udivil, že žádáte překlad Babišovo projevů. Dávám si otázku, zda-li Vaše vzdělání je regulérní, poněvadž toto neřekne ani člověk částečně mentální. Ale kdo nutně potřebuje překlad je ten Váš šišlal. Proto jděte trochu do sebe, opustěte tu uraženou ješitnost, kterou Vám tam vštěpuje Kalousek a buďte opravdu vzorným poslancem placeným z peněz daňových poplatníků. Zatím děláte jenom ostudu.
  • Jenom slyšet tohoto trapného klauna je utrpení.
  • P.Korte vy jste v...,prosím poslouchejte se někdy.Život není jen filosofie ale také někdy krutá realita a jako lékař vám mohu říci,že by jsem osobně vás velmi rád léčil jen na podkladě vašich filozofických pseudorealit.
  • Souhlasím s výše uvedenými názory. Nejvíce mě mrzí, že takoví lidé jsou placeni z našich peněz. Filosof - zřejmě vše opsal - je to b..!
  • Zase jeden blb.c z topky.Který tam sedí za naše peníze.Jenom se divím lidem kteří,takového vola volí.Jak se dívám na sněmovnu tak se nestačím divit jeden větší blb.c než druhý.Ta topka je plná politických buzera.tů. *11* *11* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit