Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zakazovat s IP adresy ? Prosím o vysvětlení jaký nevhodný příspěvek nemám čas se s vámi přít.
  • Prý sem publikoval nevhodný příspěvek k smíchu
  • Nevhodný příspěvek
  • Ahoj
  • Problém je v tom, že v naší kultuře začíná chybět svoboda slova. Politická, genderová, rasová či náboženskán korektnost či rovnost totiž neexistuje. Každý má svůj úhel pohledu. Zkuste někdy poslouchat, jak se baví Cikáni o nás, gadžích. Nebo gayové. To by na žalobu v tomhletom umělém světě rovnosti stačilo několikanásobně.
    ===
    Ale - nemají snad právo na takový názor? Jistě mají. Jenom nás nesmí třeba okrádat - tohle by mělo být trestné, ne nadávky do "běloušů" nebo "bílých sviní". My jim zase mezi svými říkáme "černé huby", "kofoly", čokoládoví Slováci atd.
    Ale nesmíme jim ubližovat. *5*
    • Záleží na tom, o jaké svobodě slova mluvíte. Pokud o nějaké absolutní, tak ta v naší kultuře nemůže začínat chybět, protože tu ani nebyla. Bude-li o vás někdo úmyslně šířit lži typu "jste podvodník, zloděj, lhář" apod. a poškozovat tak vaše podnikání (příklad) s největší pravděpodobností se nespokojíte s tvrzením, že má na svůj názor právo a nemávnete nad tím rukou s odkazem na svobodu slova.

      Někomu vadí, když ho někdo okrade a nevadí mu, když ho (či jeho blízké) uráží - OK. Jinému třeba ale vadí i to druhé (ostatně sám píšete, že každý má svůj úhel pohledu). A pak je otázkou, proč by mu náš právní řád neměl umožňovat nějaké možnosti obrany.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit