Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pakliže se to dotýká přímo Vás a Vašeho dítěte-pak kromě víry v naději Vám nepomůže nic tolik jako síla ukrytá ve Vašem srdci!!! Nechci se ani rouhat ani přetvařovat,ale ať už věříte v jakoukoli životodárnou myšlenku dostatečně silně a upřímně pomůže Vám se srovnat s realitou a pokud má vše dopadnout kladně dopadne tak... Těžko lze tomu uvěřit,ale smíření je stejně těžké jako boj,ať se to zdá být jakkoli nesrovnatelné,cíl bude stejný. Snažte se mít kolem sebe osoby jak ty Vás milující tak ty,kteří Vás třeba i zklamali,neboť právě oni potřebují v takové době více Vás než Vy je. Pokuste se jim nebránit v ospravedlnění,ať Vám ublížili jakkoli a podejte ruku k odpuštění jakmile o to projeví s upřímnou lítostí zájem. Budete udiveni jaký pocit blaženosti to přinese i Vašemu srdci! Kéž mně samotné i mým blízkým se zadaří smířit se a poprosit o odpuštění a vyrovnání všeho,co bylo pro nás nevyřčeno,co bylo tabu či leželo mezi námi jako kámen ať už z pocitu oprávněné ukřivděnosti nebo z nedorozumění... A nakonec zůstane jen smíření,soucit,pokora a esence buď života či bezživotí,vzpomínky jako odkaz pro ty,kteří zde budou dál a ponesou odkaz rodu stejně jako skutky každého jenotlivce -- i tím vším se tvoří síla a nesmrtelnost národů-- a tak se nestyďme za strach ze smrti ani za slzy prolité nad ztrátou či bolestí našich milovaných,ale zkusme dbát na to,abychom žili správně a důstojně a mohli na konci se ctí ohlédnout zpět a viděli,že to bylo dobré. Opatrujte se a buďte si po celý život oporou! Oštěp.
    • Přestane tady s vírou . Bůh neexistuje konečně to pochopte!!!! Nikdo vám v dnešní době nepomůže!!!! Napište přímou odpověď na otázku a ne bláboly!!!!
    • Je to napsané hezky,ale nevidím v tom přímou odpověď a radu na ten dotaz!!! Já nato odpověď nemám,protože nato se nedá nic odpovědět!!!!
  • Není jediná. Ne všechny nemocné mají to štěstí,aby vyhráli nad tou nemoci. Co má říkat matka které umírá dítě před očima na rakovinu? Ať mi nato někdo dá odpověď !!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit