Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mele podobně jako ti, co se staví do jakési falešné elity národa. Melo o pomoci, ale nikdo z nich neřekne přesně jak. Jen krmit a stále přerozdělovat další a další imigranty? Už jen to , že Evropa rezignovala na nelegálnost jejich pohybu je velmi zarážející. Pokud se bude tolerovat jeden druh protiprávního jednání, tak proč ne následně další? Budou se za pár let řešit krádeže nebo se nad nimi mávne rukou s tím, že jich je hodně a kdo to má pořád řešit a že i ten zloděj je člověk a musí živit své děti?

    Sluníčkáři jenom žvaníte a nikdo z vás nenese žádnou zodpovědnost. A věřím, že ani nikdo z vás, kromě toho žvanění, co by se mělo sám pohámat nezačal. Nikdy jsem zatím neslyšel, že by si někdo z vás vzal imigrantskou rodinu k sobě domů a zavázal se, že se o ně bude třeba rok starat.
    Nebo že by Kocáb byl výjimkou?
    • začíná to nelegálním a násilný vstupem do Evropy ( všichni jsme videli brutální utoky migrantů na hranicích v Madarsku), odmítnutí povinné registrace,v Německu uz začínají utíkat z uprchlických táborů do svých ghet před deportací, napadají personál i policii, uz si začínají vymáhat vyšší finanční dávky, protože 540 E na osobu a měsic je málo, uz i do táborů instalují muslimská prava, a spousty znásilněných a spousty výtržností. Jen v Německu za 20 let bylo zavraždeno 7 500 pravých Němců imigrtanty ,převážně muslimy.


      Ale ten šílený Kocáb , Sabatová, Rozumek, Ondřej Liška,Diensbier (to je uplněj fanatik) vidí jen, že detičky-budocí hlavní násilníci - si nemají kde hrát!!!!!!!!

      Proboha lidi, kdo zastaví ty naše blázny.!!!!!!! Musíme pomoci všichní našemu prezitentovi!!!!!!!!!!
      • Zeman je v současné době nenahraditelnej!! Kocáb by tam chtěl, ale už nemá Havla, který mu umožnil páchat zlo krást a parazitovat na druhých.
    • Pokud někdo otevřeně kritizuje například šíření nenávisti vůči migrantům, tak je dle mě zcela lhostejné, zda si nějakou rodinu vzal či nevzal k sobě domů. To bych pak dost dobře nemohl odsoudit třeba ani holocaust, protože jsem v té době ještě nežil a tudíž žádnou židovskou rodinu nemohl ukrývat (a nehodlám si tu hrát na hrdinu a tvrdit, že kdybych tu možnost měl, tak bych to tehdy rozhodně udělal - možná ano, možná ne).

      Pokud by se v klidu a bez emocí (zahrnujících i projevy typu "šibenice") řešily pouze praktické otázy, z nichž některé ve svém příspěvku zmiňujete, nebyla by situace v žádném případě tak vypjatá. Většina tzv. "sluníčkářů" reaguje především na jedince, kteří podněcují jiné lidi k nenávisti, chtějí stavět koncentráční tábory pro muslimy, zakazovat islám, oslavují smrt běženců apod.

      Jinak konkrétně tuto diskusi budu velmi pečlivě sledovat a žádám všechny její účastníky, aby debatovali slušně a bez zbytečných urážek.
      • Milý Jirkou máme svobodu slova. Víte na 100%že mezi uprchlíky není žádný terorista? Hitler taky sliboval a jak to dopadlo? Podle toho co píšete vůbec nemyslíte na naší bezpečnost. Viděl jste uprchlíky co dokáží? Kdyby jste na vlastní oči viděl ten bordel po nich tak mluvíte jinak a proč se bouři že mají málo jídla i u nás? Tak se Vás právem ptám proč nezastavate takhle i naše důchodce kteří celý život pracovali a dnes nemají pomalu ani na jídlo a proč se nestarat o naše potřebné a ne o nějaké privandrovalce kteří mají všechno placené z našich peněz? Zamyslete se kapku a možná se Vám to správné svetilko se rozsvítí?
        • Svobodu slova máme, nikoliv však absolutní. Budete se s tím muset smířit.

          Zda jsou mezi uprchlíci nějací teroristé opravdu nevím, ale osobně si myslím, že i pokud ano, tak jich bude naprosté minimum. Proč? Protože teroristé prostě disponují mnohem lepšími prostředky, jak své lidi do Evropy dostat.

          Co se týče zbytku Vašeho příspěvku, nějak mi přijde, že každý mluvíme o něčem úplně jiném. Já mluvím hlavně o nenávisti a osobně se domnívám, že aby člověk někoho nenáviděl natolik silně, jako to můžeme vidět v případě uprchlíků, měl by k tomu mít nějaký hodně pádný důvod. Rozhodně ne například to, že dotyčný (dotyční) někde dělaji bor... Když už jsme u toho, Češi v zahraničí nedělají a nikdy nedělali žádný?

          A mimochodem ano, řada lidí nenávidí i důchodce. Ze stejně tak nepochopitelných (minimálně pro mě) pohnutek. To by Vám vadilo, kdyby v souvislosti s důchodci někdo začal volat po stejných "konečných řešeních", jako v případě uprchlíků? Jestli ano, pak se Vás právem ptám, proč Vám tedy nevadí šíření nenávisti vůči uprchlíkům - to snad nejsou lidské bytosti?

          A ještě jedna věc, nesnažte se to prosím posouvat do roviny "kdyby se nepomáhalo uprchlíkům, bylo by víc peněz pro naše potřebné". Oba myslím dobře víme, že takhle to prostě nefunguje.
          • Máte pravdu ty uprchlíky tu nechci a netajil se s tím jako Vy. Akorát to obalujete a opakujte nesmyslné názory. Darmozroutu a privadrovalcu už máme dost!!! Každý normální člověk to pochopí!!!!
          • Vážený pane mne to připadá,že spíš Vy jste se stratil ve své tvrdohlavosti. Nechcete vidět realitu a placate páté přes deváté.
            • Pane matysku, já mám tentýž pocit z vás a Lindy, poněvadž vůbec nereagujete na to, o čem píšu a místo toho řešíte doplatky za léky, důchodce a to, že uprchlíci někde dělají "bordel".

              Nezlobte se, ale pro mě osobně to, že někdo má... dle vašich slov "vše zadarmo"... opravdu není důvod k tomu, abych se radoval z jeho smrti, chtěl ho zavřít do koncentračního tábora nebo dokonce vyzýval k jeho likvidaci. Pokud pro vás ano, tak je to něco, s čím se musíte vyrovnat sám, ale už mi prosím nepište, protože já o debatu s někým takovým nemám zájem.

              A pokud tomu tak není a i vy toto považujete za zvrácené, zlé a špatné, tak byste v podstatě neměl mít problém se mnou souhlasit, poněvadž já se tu k ničemu jinému nevyjadřoval. Ani neuváděl, že já osobně jsem z přítomností uprchlíku nadšený nebo tak něco.

              Nicméně, chápu - přestože sám s největší pravděpodobností zvrácený, zlý a špatný člověk nejste, se šibenicí jste nikde nepochodoval, nehajloval apod... odsoudit to veřejně vám dělá problém "z principu", protože tu uprchlíky prostě nechcete. Takže mi místo toho budete psát o cenách léků a podsouvat, že nechci vidět realitu.
          • Milý Jirko odpovím Vám místo Lindy. Proč musíme mi občané ČR za léky a privandrovalci mají vše zadarmo? Celý život pracují,odvadim daně,platím pojištění a když jsem vážně onemocněl tak musím drahé léky zaplatit nebo kvůli nezvanym hostům se mám vystěhovat ze své vlasti? Kdo je chce mít tady tak ať si je vezme domů a hradí za ne vše. Tak se nedivte,že je většina národa proti ním. Myslíte si,že kdyby bylo obráceně že by nám pomohli? Ani náhodou!!!
            • A vy se domníváte, že pokud by teď někdo mávnul kouzelným proutkem a všichni utečenci by odsud zmizeli, tak ty léky budou zadarmo? Nebo je jedinou pointou vašeho příspěvku to, že závidíte někomu, kdo má za sebou tak strašné věci, že teď něco dostane?

              Víte, já chápu co vám a Lindě vadí, jen to vidím tak, že pokud určití lidé peníze na určité věci dát prostě NECHTĚJÍ, tak je na ně halt nedají. Víčka budeme sbírat, ať tu uprchlíci jsou či nejsou. Není to o tom, že "kdyby tu uprchlíci nebyli, byly by peníze na...", to je absurdní představa.
      • A ty jsi jako kdo?Taktéž tě budeme velmi pečlivě sledovat.
  • Tento pán sklízí, co sám zasil....
    • Kocába vzít a hodit do CHÁNOVA KDYŽ TAK MILUJE ROMÁKY
  • Na toho havlova ubožáka nehodlám reagovat,protože nestojí ani za cigáro z opia nebo něco jiného.V 61 letech by měl být člověk vyrovnaný a tento je již od počátku ubožák i s tím odsunem vojsk.
    • Historie se opakuje a není radno na to zapomínat. To že před 25-ti lety vyprovodil Bolševika je jeho zásluha, kterou mu neodpářeš.
      Pokud jde o uprchlíky, tak stupňování represí a násilí vůči nim, bude zvyšovat jen napětí. A to do nekonečna taky nejde. To už tu v minulosti taky bylo nesčetněkrát a k čemu to vedlo.
      • Ano vyprovodil bolševika ale jsou zpátky !!! Je jich ještě o hodně víc než jich odešlo. Poslední generál přece prohlásil:dnes odejdeme ale vrátí se nás o hodně víc,a měl svatou pravdu. Takto tím Kocáb dál udělá? Prolhany zapadají hvězda,který měl potřebu zase se po rozchodu zviditelnit.
      • Kdo vyprovodil bolševika? Havel?
        Pořád opakovaný nesmysl, který se dá lehce vyvrátit tím, že v okolních zemích Havel nebyl a taky se bolševiků zabvili. Nebo to stihl Havel zařídit ve všech okolních zemích? :o)))))
        Revoluce byla možná jen díky Gorbačovovi. To on byl ten, který svým přístupem umožnil to, co se ve východní Evropě stalo.
        Bolševik by tady nebyl, ani kdyby nikdy žádný Havel neexistoval.

        Naopak Havel svým přístupem k revoluci udělal pro komouše maximum a myslím si, že si jeho "samet" nemohou vychválit dodnes.

        A jaké stupňování represí? Ty nechápeš, že jsou to NELEGÁLNNÍ imigranti? Ty nechápeš, že je celkem běžné ve všech zemích i systémech používat proti nelegálnímu jednání represivní složky? To jsi spadl z Měsíce nebo co???!!!
  • Potřebuje především dostat informaci a to pádnou že tady nejsou vítáni.Tady nemá nikdo zájem se uskromnit a včeňovat mezi sebe afričany.Ti totiž už začínají vysrkovat růžky.Není možné aby kvůli nim drhla doprava na nádražích a dálnicích.Všude jinde ve světě i v rodné Africe by s nimi zatočili.Tady je rázným pedagogem pouze Maďarsko.A tady ten zatrpklý melancholik?Jedna afričanka se na něj vykašlala tak tady háže frajera.Trapného frajera.
  • jakže se jmenoval ten fond co jsi ho vytunil Míšo?:-)
    Ajak se má tvá bývalá americká manželka:-)
    Ty jsi takový hodný,nepochopený kluk a oni ti tak ubližují až mi
    slza ukápla:-)
    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1903-magicke-zahady-kolem-nestastnych-bezencu-jak-mohou-prezit-bez-podpurneho-tymu-nijak-lzou-nam-rano-lzou-nam-v-poledne-lzou-nam-vecer-proc-kocab-nedemonstruje.htm
    • Máte pravdu,z těch peněz co ukradl může jim zajistit klidný život u sebe na zahradě. Pardon on už ty peníze nemá,protože už jsou dávno v Africe díky té jeho cokoladky.
      • Čokoládka už ho kopla do zadnice když poznala co je zač a že ji má jen jako image..tu bych nechala bejt
        Miška nikomu peníze nedává von jen kasíruje:-)
  • vgino kocabova jak muze klesnout clovek za penize.
  • V českých dějinách je bohužel tradicí psát statečným a spravedlivým lidem anonymy a vyhrožovat smrtí. Stávalo se to Masarykovi i Čapkovi.
    • Amy to jsi myslel ze srandy,viď?
  • Co furt do něj ryjete? Dežo Kocáb to myslí upřímně!
  • Kocáb opět nikdo důležitý
    • Jako vždy. Na rodinu se vykašlal slušně řečeno kvůli čokoládce která asi umí dobře dávat nožičky za krk
  • ty dobytku,okamžitě zastav tu štvanici proti maďarské kameramance,to je svinstvo nevětšího kalibru
    • Vi to někdo na 100%co se tam stalo, že to každý vehementně tak odsuzuje? Byl toho někdo očitym svědkem nebo se věří víc privadrovalcum?
    • A mimo to je to zastrašování,běda vám když nebudete vítat ty co nám posílaj.Bububu buďte hodní a držte tlamky.
      • To už tady bylo a není to dlouho. Bohužel jsme národ s krátkou paměti . Vyrůstal jsem v ty době,kde pomalu udával soused souseda jen za to že ho ráno pozdravil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit