Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Plně souhlasím s P. Osmanym. Je třeba ale také dodat, že pokud hledám stylistu v jihočeském kraji, tak nic.Je mi už 62 roků, přesto bych se ráda vhodně oblékala,a také pro slavnostní příležitost si nechala poradit. Ono totiž pro velké a plnoštíhlé ženy(mám velikost 44 a boty vel.42-43) se těžko schání modely,které frčí a hlavně padnou.Je opravdu třeba ještě hodně moc udělat pro to,aby české ženy nebyly jen pěkné, ale i pěkně oblečené!Jo a Osmanyho si velice vážím!!!! Takových je třeba více, více pořadů a více inspirací v médiích.
    • Také bych se ráda vhodně oblékala, ale při mé výšce 150 cm, váze 43 kg mě posílají do dětského. A obuv mám ve velikosti 34, rovněž velký problém. Vše je mi tudíž moc dlouhé, eventuálně i široké a celkově velké. Jediným řešením je pak švadlena. A s tím mám bohužel ne dost dobrou zkušenost.
      Službu stylistky jsem vyzkoušela, po třech hodinách jsme koupily dvoje kalhoty, jednu halenku a jeden svetřík.
  • S Osmanym plně souhlasím. Tady nejde o peníze na módní hadry, jak tady některé pisatelky soudí. Tady jde hlavně o přerozený vkus, který není každé ženské dán. Jde tady jen o výchovu a vzor ze strany matky, která předává od dětství dětem svoje názory svým vzděláním a vkusem. To, co může malá holka a později mladá žena pochytit od své matky, není o tom, jaké jsou trendy. Vždycky musí být nějaký mantinel, přes který nejde přelézt. Je to jen a jen o tom, že by každá žena měla mít doma zrcadlo až na zem, aby se tam viděla, jak vypadá ze všech stran. Ono to je o tom, že tlustá nemůže chodit v krátké mini a ještě nabírané apod. Těch kriterií je hodně. Ale to si mnohé děvy neuvědomují a jejich matka taktéž. Osmany má pravdu. A nemusím utrácet tisíce za pochybnou módu, které je všude dost, když můžu zapojit mozek a ruce. Asi tak.
  • Hluboce souhlasím s Osmanym a ještě více nesouhlasím s předchozími příspěvky. Není to o penězích - vkusně se můžete obléci i ze sekáče. kdyby Češky více cestovaly a nepoléhaly jen po plážích, když náhodou vycestují do zahraničí, tak by se mohly přesvědčit na vlastní oči.
    Češky chodí nevkusně uniformovaně ostříhané nakrátko, v otřesných džínách, které jim zpravidla nesluší, o bundách ani nemluvím....Jdou poznat kdekoliv na světě od zbytku žen. Nejsou vůbec ženské - mají hodně muskulaturní postavy Já hodně cestuji po světě, a tak si můžu dovolit srovnávat.
    • Plně souhlasím, vkusné a elegantní oblečení není jeno penězích. Stačí pár kvalitních kousků, třeba ze sekáče, a ne stovky vytahaných triček z vietnamských tržnic, které mají některé ženy v prádelníku.
  • Ať se pan chytrý stará o naše rodiny,chodí místo nás do práce a mi budeme odpocate,budeme se věnovat sami sobě,budeme bez starostí a budeme mít paruku na vypatlane hlavě jako on.
    • Co vlastně tento buzík tady vrká. V hlavě má na.sr.áno. Cosi dokázal , ale hraje si na kinga a tím není. Díky rozhodnutí dřívějších mocných se dostal z Barumky tam kde je. A to, že o sobě tvrdí že je celosvětově uznáván není pravda. *16*
  • Heley
    Osman je nějak chytrej. Až budou mít ženy na parádu, a udržování se - a to všechny dostatek peněz, nebudou vypadat o nic hůř než známé "xichty" zvané celebrity *1* *6*
  • Toho pána sice osobně neznám, ale je mi silně nesympatický svým chováním a mluvením. Příliš inteligence nepobral. Když už tady našel útočiště a stal se tady "celebritou", tak ať raději drží hubu. *12*
  • A myslí ty s čárkou,nebo kolíčkem? *4*
  • Osmane Lafato, zanech těch hloupostí. Kdybys nebyl několikaprocentní, tak bys nepohrdl ani tou Tvou "neupravenou" ženou.
    • Myslím si,že každá žena má hrdost a vybírá ty zprávny chlapi a ne kreteny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit