Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to pouze jejich věc,a,že měla o tolik let mladšího?No a co?Sama musela vědět,že to není dobrý,a nebude to dělat dobrotu.Ja osobně bych do toho nešla,ale budiš.Co k tomu dodat?ASi nic ted už.
  • Vážení a koho to vůbec zajímá? Normální člověk si nad tím mávne rukou protože je to takové za vlasy pritazene. Blazeno jednou se vemete zase se nevemete. Člověk přitáhne doktora a ona nic.
  • A či nevěra? Její nebo jeho? Neukázala Lucka už nejednou,že pro bohatství je schopna udělat cokoli? Už ji není 20 aby neuvědomila,že nejde jen o to hned z každým chlapem vlézt do postele a potom nést následky. Je máma takže strašně lituju její děti.
  • Takže je to vina Lucky, že si dovolila něco, za co se pánové s obdivným souhlasem v oku plácají po ramenou, tedy "nabrnknout si zajíčka" ? A že žena má -dle lékařů- svůj sexuální vrchol mezi 30 a 40 a muž mezi 20 a 30 a tudíž žena se zajdou je sexuálně daleko přirozenější, nežli obráceně, to jste asi ještě neslyšel. Dále nekomentuji.
    Hrdlička je prostě typický střelec - víno, ženy, zpěv a do vztahu nepoužitelný a v kombinaci s beranem Luckou? Dvě ohnivá znamení, obrovská vzájemná přitažlivost, silný ohnivý intenzivní vztah a rychlý konec, provázený většinou stejně intenzivní nenávistí.
    Už nemám co dodat. R.
  • Myslím si,že na rozchod musí být vždy dva. O čem přemýšlela blondýna když si nabrnkla zajicka? Mohlo ji dojít,že to takto dopadne. Nechtěl bych ji ráno vidět bez make-upu. Najde si jiného zazobance a bude ji dobře ale je mi líto těch děti protože maminka nemá asi všech pět pohromadě.
  • Heley
    Takže se dá i říct, že zodpovědnost asi někomu schází a Lucie to tak úplně asi nebude. Pravda je někde mezi nimi a Borhyové se nedivím, že nenosí své soukromí na trh jako Patrasová. To je dost zábava. *7*
    • Asi zodpovědná moc nebude když nedomyslela,že je tady věkový rozdíl. Zapomněla že ženy stárnou dřív než muži. Ať je ráda že se to stalo nyní a ne až po svatbě. Není první ani poslední,kvůli tomu,že se rozešli chleba levnější nebude a svět se bude točit dál.
  • To měla Borhyová trošku přemejšlet
  • No a co..ale je škoda,že neberou ohledy na děti..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit