Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak vitální a navíc stále optimisticky naladěnou ženu, schopnou i ve svém věku profesně konkurovat mnohem mladším, mohu jen a jen obdivovat!!! Co je to za názor, že by zrovna herci měli být "slušní"!? Paní Luba snad není člověk? Právě naopak - její odvaha, díky které se dokáže otevřeně a hlavně veřejně přiznat i k něčemu tak (pro někoho) "šokujícímu", jako je nevěra - je sympatická! Kdo z vás by něco takového dokázal - Brachtle nebo Jardo? Měli byste si nejprve "zamést"před vlastním prahem!!!
  • Teda, paní herečko, kdo by si to o Vás pomyslel. Až do teď jsem si myslel, že herci a herkyně jsou slušní lidé.
  • Pane Brachtl!

    Český jazyk - to je zřejmě pro Vás "velká neznámá"!!! Těch chyb, aspoň by jste to měl po sobě zkontrolovat, anebo nechat to někomu, kdo by to opravil! Příště snad raději nekomentujte!!! *7* *16*
    • On je zřejmě český jazyk "velkou neznámou " pro hodně lidí!!! I ve Vašem krátkém příspěvku se najde chyba. Ale budž Vám útěchou, že tuto chybu dělá spousta lidí.
  • Ljubo a daně jste platila v Monacu jako celebryty součastnosti kdy ostaní lidé ve vlasti živoří to oni hýří od Kvitové až přes Jagra až po čagana .
    Veškrnová by to neřekla,ta vinu svedla na Vencu Havla.
    Upřímná Slovenka co nic nedělala jen herečku tak měla hodně času i peněz neb česká televize dojnice flek pro každého s karierou u Zemana s praxi z totality v televizi Hrůza a děs co jeto za zmetky v kapitalismu jsem zažil osobně jste fakt konglomerát evek a pijanů včetně ANo Stropnického a STbáky Babiše i jeho čůzu z Litoměřic co chtějí další daně oKupanti cizáky jsi snad neměšla Ljubo nějaké cizince snad jsi byla alespoň v nevěře vlastenka jako Národní divadlo i za socialismu kdy vysílali o něčem nikoliv magorie současných umělců .

    Antonín Brachtl
    • Tobě se Brachtle nežije hezky,tolik zášti a závisti se hned tak nevidí *8* *8* *8*
    • Antoníne, Antoníne. Ty jsi ale V Ů L

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit